Ingrediente: 6 oua 200 gr zahar 12 linguri ulei 250-300 gr faina esenta vanilie 1 plic de praf de copt un praf de sare Pentru sosul de ciocolata 150 gr...
Ingrediente: Am folosit pentru blat: 5 oua 5 linguri de zahar 5 linguri faina 2 linguri ulei 3 plicuri zahar vanilat cacao Pentru crema: 250 gr zmeura 250 gr...
Ingrediente: 1 compozitie bigne-uri 1 caserola de inghetata de vanilie, preferata voastra Sosul de ciocolata: 100 g ciocolata cu lapte 100 g unt 100 g zahar,...
Ingrediente: Pentru clatite: 4 oua, 1 plic de zahar vanilat bourbon, 3 linguri de miere, 800 ml de lapte, esenta de rom, faina cat cuprinde, 150 ml apa minerala...
Ingrediente: Pentru o cupa mare de inghetata avem nevoie de: 2 banane bine coapte Sos de ciocolata: 3/4 cup miere sau sirop de agave 1/2 cup cacao 1 cup = 250 ml
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.
Ingrediente: pentru sos: 350 ml cafea tare jumatate de cana de zahar brun jumatate de cana de zahar alb 40 g pudra de cacao un rand de ciocolata amaruie pentru...
Ingrediente: 2 cani vin rosu sau rose 2 inguri de miere 1 baton vanilie nucsoara cuisoare ciocolata alba cateva tablete 1 lingurita dulceata de capsuni.