Separam albusurile de galbenusuri si le batem spuma tare,cu un praf de sare. Adaugam galbenusurile unul cate unul si mixam bine dupa fiecare.Amestecam apa minerala cu uleiul si turnam peste compozitie in fir subtire si mixand in acelasi timp. La sfarsit,faina amestecata cu praful de copt.
Aluatul il punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt,iar deasupra repartizam feliile de mar. Dam la cuptorul incins la 180 de grade,pana se rumeneste,in jur de 35 de minute.
Cacaoa o amestecam cu zaharul si o "desfacem" cu apa. Punem vasul pe foc si cand incepe sa fiarba adaugam si untul.Mai dam cateva clocote si lasam la racit.
Dupa ce s-a copt prajitura,o lasam la racit in tava dupa care o portionam. Servim cu sos de ciocolata.
Daca turnati tot sosul peste prajitura,aceasta se va insiropa putin cu acesta si va fi o minune. Mi-a venit ideea asta abia dupa ce mazgalit bine la juma de prajitura . La fiecare bucatica trebuia sa pun sos deasupra.Asa ca nervat turnat tot acolo.