Untul se mixeaza pana devine spumos. Se adauga zaharul pudra cernut si zaharul vanilliat. Se adauga pe rand cate un ou mixand bine dupa fiecare timp de 1minut.
Se amesteca intr-un castron faina cernuta, praful de copt, scortisoara si cacao cernuta. Se adauga cate putin si se incorporeaza toate in crema.
La sfarsit se adauga merele rase. Se pune amestecul in tava tapetata cu hartie de copt.Se coace la 180°C timp de 30-40min sau pana trece proba scobitorii.
Dora scumpa, te pupam cu totii pentru prajiturica nemaipomenit de gustoasa!Bogdi in special, care a papat cu mare pofta! Se face atat de usor si rapid, incat am sa o refac de fiecare data cand imi raman cateva mere pe care nu le mai vrea nimeni.
Prajitura este minunata, pufoasa si atat de placut aromata!si e delicioasa si asa, simpla dar ca sa dea mai bine-n poza .
Comentarii:
Delicioasa