Pregatim intai aluatul,drojdia o amestecam cu apa o lasam la odihnit 10 min dupa care adaugam la celelalte ingrediente.
Cand aluatul este crescut il impartim in 3 si il mai lasam odata la odihnit ptr 15 min,dupa care intindem 3 foi ,de marimea tavei (tava mea are 30x30),si intepam cu furculita foaia obtinuta.
Impartim crema in doua si cu jumatate ungem prima foaia ,lasand la capete cam 1 cm ,apoi adaugam a doua foaie si iar crema si apoi a treia foaie.Lasam inca 40 min la crescut.
Cat timp aluatul a fost la crescut pregatit crema, amestecat zaharul cu galbenusul, adaugat putin cate putin din faina.Separat incalzit laptele pe care l-am adaugat la compozitie amestecand continuu,si compozitia rezultata incalzit iar la foc mic ,amestecand.
Adaugam apoi cacaua ,ciocolata si vanilia,iar la urma untul,totul amestecand continuu.Rezultatul se da la frigider pana se raceste complet.
Comentarii:
Ametyeala mare in aceasta reteta!