Prajitura cu banane si pepite de ciocolata - vegana si fara gluten

Desert
Foarte ușor
35 min

Pentru o prajitura extra moale si umeda, folositi banane zdrobite si integrate in aluat :-) Pentru un plus de aroma, va sugeram sa adaugati si pepite de ciocolata. Iar in ceea ce priveste compozitia, nu va panicati pentru intolerante / alergii la gluten / lapte / ou, aceasta reteta este vegana si fara gluten ;-)

Ingrediente

8

Preparare

Preparare10 min
Gătire25 min
  • Prajitura cu banane si pepite de ciocolata - Vegana si fara gluten - Preparare etapa 1Pasati cele 3 banane pe o farfurie.
  • Prajitura cu banane si pepite de ciocolata - Vegana si fara gluten - Preparare etapa 2Adaugati-le intr-un castron impreuna cu siropul de agave, piureul de arahide si laptele de migdale. Amestecati.
  • Prajitura cu banane si pepite de ciocolata - Vegana si fara gluten - Preparare etapa 3Adaugati faina de orez, praful de copt, un praf de sare si pepitele de ciocolata. Amestecati.
  • Prajitura cu banane si pepite de ciocolata - Vegana si fara gluten - Preparare etapa 4Asezati aluatul intr-o tava de copt, patrata si coaceti timp de 25 de minute la 180° C.
  • Prajitura cu banane si pepite de ciocolata - Vegana si fara gluten - Preparare etapa 5Intepati interiorul prajoturii cu varful unui cutit. Daca acesta iese uscat, prajitura este gata! În caz contrar, coaceti inca 2-3 minute.
    Savurati!

Punctează această reţetă

Echipamente de gătit

cuptor
PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: