Pentru aceasta prajitura aveti nevoie de o tava de sticla termorezistenta sub orice forma. Se prepara mai intai topingul care se va aseza pe fundul tavii.Se topesc 115 g unt si se adauga zaharul brun.
Se lasa pe foc moderat pana se topeste zaharul.Se toarna caramelul obtinut in tava si se intinde pe toata suprafata.Se taie rondele cele patru banane si se aseaza deasupra cremei caramel.
Pentru blat se amesteca intr-un bol mare fainile cu praf de copt,bicarbonat,sare si scortisoara.Se bate untul crema impreuna cu zaharul brun.Se adauga ouale unul cate unul si se mixeaza dupa fiecare.
Se pune smantana si bananele zdrobite la robot.Dupa ce s-au amestecat bine se incorporeaza si compozitia de faina.Se zdrobeste marunt ciocolata si se incorporeaza usor cu ajutorul unei palete de plastic.
Se toarna compozitia peste banane si caramel si se niveleaza.Se da la cuptorul preincalzit la 180 C pentru 45 de minute.Se scoate, se lasa la racit 10 minute si se rastoarna pe un platou.Se serveste calduta.
Suna bine dar nu inteleg cat estimeaza o "cup".. sa fie 100 sau 150 de grame?! ar fi bun un raspuns desi vad ca vi l-a mai cerut cineva de mult si nu ati postat nimic. pacat!
Comentarii:
Suna bine dar nu inteleg cat estimeaza o "cup".. sa fie 100 sau 150 de grame?! ar fi bun un raspuns desi vad ca vi l-a mai cerut cineva de mult si nu ati postat nimic. pacat!
Ce inseamna ``cup``? Daca nu dati cantitatile exacte la ce va mai apucati sa scrieti?