Prajitura bounty-petitchef
Cauti prajitura perfecta? Incearca Prajitura Bounty: un strat pufos de negresa, un strat generos de crema cu nuca de cocos!
Ingrediente
8
Pentru brownie:
Pentru miezul de nuca de cocos:
Pentru ganache-ul de ciocolata:
Materiale
- Forma de copt cu balamale cu diametrul de 20 cm
- Hartia de copt
Rețete inrudite
-
Prajitura cu avocado si ciocolata - fara lactoza
-
Prajitura la microunde
-
Prajitura cu dovleac placintar si nuca de cocos
-
Prajitura-fursec
Preparare
Preparare15 min
Timp așteptare3 ore
Gătire30 min
Pregatiti brownie: topiti ciocolata si untul. Amestecati ouale si zaharul. Asteptati ca amestecul sa devina alb, apoi adaugati faina. Incorporati untul si ciocolata.
Turnati aluatul intr-o forma de copt cu balamale in care ati pus hartie pergament unsa cu unt si coaceti 30 de minute in cuptor la 180° C. Lasati sa se raceasca.
Pregatiti inima de cocos: Amestecati laptele condensat cu nuca de cocos rasa pentru a forma o pasta. Presati compozitia deasupra blatului folosindu-va de o lingura. Puneti la frigider 30 minute.
Pregatiti ganache-ul de ciocolata: incalziti smantanta intr-o cratita apoi turnati-o fierbinte peste ciocolata si amestecati pentru a obtine o textura neteda.
Turnati ganache-ul peste compozitia de nuca de cocos. Puneti la frigider 2 ore.
Gata!
Observații
Daca doriti ciocolata crocanta deasupra, topiti doar ciocolata si turnati-o peste blatul de nuca de cocos, inainte de a raci timp de 2 ore.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!