Prajitura cu iaurt si banane.
Ingrediente
8
Crema:
Preparare
Preparare20 min
Gătire35 min
- Piscoturile le-a faramat si le-am amestecat cu fulgii de porumb ,cu alunele si cu laptele praf. Se adauga untul topit si ciocolata topita si se amesteca totul bine Cadrul de prajitura la marimea 20/25 ,l-a pus direct pe platoul pe care ramane prajitura si a asezat apoi compozitia de blat cu lingura ,presand bine.
E asa de bun ca iti vine sa tot gusti sa tot gusti e ca un baton de cereale ,deci blatul se poate pune la rece doar asa cum e ,fara crema si se taie apoi batoane care se servesc ca atare. - Bananele taiate si facute pasta prin blender ,apoi stropite cu zeama de lamaie.
Iaurtul se amesteca cu zaharul , cu pireul de banane,cu frisca batuta si apoi cu gelatina hidratata in apa calda deci peste gelatina am pus cateva lg de apa si apoi apus-o putin pe abur cat sa se faca lichida dar sa nu fiarba a specificat asta deoarece eu cand scriu gelatina hidratata sa se stie ca se pune gelatina cu apa peste o cratita cu abur si asa lichida se amesteca cu crema,am mai fost intrebata cum e gelatina hidratata. - Crema a intins-o peste blat si am dat la rece cateva ore. Se desface cadrul si se taie in patrate si apoi in triunghiuri fiecare cum vrea bucatica de mare .
- A caramelizat doua lg de zahar si am pus in el cateva felii de banana se intorc pe o parte si pe alta apoi se scot pe farfurie ,cand sunt destul de reci se pun deasupra.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Am facut si eu acest preparat dar cu biscuiti specullos cu migdale si este foarte buna si usor de facut.
am gătit această rețetă
anonymous
Super buna
am gătit această rețetă
anonymous
Arata super ok, o sa incerc.
am gătit această rețetă
Tony
Dulce si parfumat.
anonymous
UN LITRU DE LAPTE PRAF ????????????????
anonymous
Trebuie sa fie buna
anonymous
Cu atatea ingrediente trebuie sa fie f.buna

atena_p2014
Nu este clara cantitatea de lapte praf!
anonymous
Sigur am s-o fac!
anonymous
Va rog detalii Ce inseamna 1litru lapte praf?
Punctează această reţetă