Piscoturile le-a faramat si le-am amestecat cu fulgii de porumb ,cu alunele si cu laptele praf. Se adauga untul topit si ciocolata topita si se amesteca totul bine Cadrul de prajitura la marimea 20/25 ,l-a pus direct pe platoul pe care ramane prajitura si a asezat apoi compozitia de blat cu lingura ,presand bine. E asa de bun ca iti vine sa tot gusti sa tot gusti e ca un baton de cereale ,deci blatul se poate pune la rece doar asa cum e ,fara crema si se taie apoi batoane care se servesc ca atare.
Bananele taiate si facute pasta prin blender ,apoi stropite cu zeama de lamaie. Iaurtul se amesteca cu zaharul , cu pireul de banane,cu frisca batuta si apoi cu gelatina hidratata in apa calda deci peste gelatina am pus cateva lg de apa si apoi apus-o putin pe abur cat sa se faca lichida dar sa nu fiarba a specificat asta deoarece eu cand scriu gelatina hidratata sa se stie ca se pune gelatina cu apa peste o cratita cu abur si asa lichida se amesteca cu crema,am mai fost intrebata cum e gelatina hidratata.
Crema a intins-o peste blat si am dat la rece cateva ore. Se desface cadrul si se taie in patrate si apoi in triunghiuri fiecare cum vrea bucatica de mare .
A caramelizat doua lg de zahar si am pus in el cateva felii de banana se intorc pe o parte si pe alta apoi se scot pe farfurie ,cand sunt destul de reci se pun deasupra.
Comentarii (33):
Am facut si eu acest preparat dar cu biscuiti specullos cu migdale si este foarte buna si usor de facut.
Super buna
Arata super ok, o sa incerc.
Dulce si parfumat.
UN LITRU DE LAPTE PRAF ????????????????
Trebuie sa fie buna
Cu atatea ingrediente trebuie sa fie f.buna
Nu este clara cantitatea de lapte praf!
Sigur am s-o fac!
Va rog detalii Ce inseamna 1litru lapte praf?