Golim recipientul in care este iaurtul si il luam drept masura pt urmatoarele ingrediente:1 masura ulei,2 zahar si 3 faina. Buun.pt inceput mixam bine bine de tot galbenusurile cu zaharul.
Apoi adaugam iaurtul,iar mixam bine si incepem sa turnam treptat uleil,fara sa ne oprim din amestecat.Apoi,adaugam faina+praful de copt,dar treptat amestecand bine ca sa nu faca cocoloase...Dupa ce facut si acest pas,adaugam si albusurile batute spuma tare,amestecand de jos in sus pt a nu se lasa compozitia.
Turnam toata compoizitia in tava unsa si tapetat cu faina.Dam la cuptorul incalzit in prealabil,la foc potrivit pt 30-40 minute,pana ce incepe sa se rumeneasca la suprafata.Cam asa.
Dupa ce s-a racit,taiem dupa preferinta si ornam cu ce ne trece prin cap.Noi de aceasta data servito simpla,merge de minune dimineata la cafea sau la o cana cu ceai,lapte.
Comentarii (36):
Multumim!
Bravo
Superrr
Super
Astept cu nerabdare sarbatotile de Craciun
Care e cantitatea de zahar de faina????
Acum incerc si va spun apoi daca a iesit! : )
Foarte.buna
Foarte simpla si delicioasa!!!!
Usor de facut si buna