Intr-un castron amestecati cu telul ouale, faina, faina de cocos, zaharul si drojdia. Adaugati iaurtul si uleiul; amestecati bine. Adaugati si ciocolatile rupte in bucatele mici.
Adaugati iaurtul si uleiul; amestecati bine. Adaugati si ciocolatile rupte in bucatele mici. Varsati compozitia intr-o tava de cuptor pe care in prealabil ati uns-o cu unt si ati presarat-o cu putina faina. Aluatul pus in tava trebuia sa aiba maxim 2 cm. Se coace la 180 grade in cuptor timp de o jumatate de ora.
Lasati sa se raceasca apoi taiati prajitura in patrate mari.
Rețeta prăjiturii e greșită, știu fiindcă am preparat-o și nu a crescut și nu era nici dulce! Am investigat și Rețeta adevărată avea 200 de grama de zahăr și un pachetele praf de copt, nu drojdie!
Comentarii:
Rețeta prăjiturii e greșită, știu fiindcă am preparat-o și nu a crescut și nu era nici dulce! Am investigat și Rețeta adevărată avea 200 de grama de zahăr și un pachetele praf de copt, nu drojdie!
Arata bine,de incercat
"iuart, faian de cocos"? De unde le-ai mai scos?
Excelent!
Super si interesant, abia astept
Super
Buna reteta gustoasa
Spuneti-mi , va rog frumos de unde se poate procura faina de cocos; multumesc.
F buna merita incercata