Intr-un vas se amesteca zaharul si untul pana amestecul devine cremos. Se adauga si ouale, unul cate unul, si se bate bine dupa fiecare adaugare.
Intr-un alt vas se amesteca faina, praful de copt, scortisoara. Se adauga iaurtul se amesteca bine apoi se toarna continutul in vasul cu unt. Se adauga morcovii, nucile si cocosul.
Se toarna amestecul intr-o tava unsa si se coace aproximativ o ora . Se serveste cu glazura din unt.
Cantitati masurate aleatoriu, ca-n secolul 15, cu cana, lingura sau.... orice 1/2. Categoric NU! Am facut prajituri cu morcov si nuca, morcov si portocale, exceptionale. Asta, categoric NU!
Comentarii:
Cantitati masurate aleatoriu, ca-n secolul 15, cu cana, lingura sau.... orice 1/2. Categoric NU! Am facut prajituri cu morcov si nuca, morcov si portocale, exceptionale. Asta, categoric NU!
1/2este jumate de cana, este o prăjitura f bună plus și dacă pui mai mult sau mai puțin tot îți iese
Reţetele moderne sunt însoţite de valorile adevărate ale ingredientelor. Hai să punem o reţetă, ca să ne aflăm în treabă.
Nu sint trecute cantitatile cu exactitate. ce inseamna "1 nuci "si "1/2 fulgi de cocos"?
Interesanta reteta,o fi buna? Nu am mancat niciodata prajituri cu morcovi.
Ce inseamna 1/2 fulgi de cocos?