Verrine cu budincă de chia, lapte de cocos, zmeură și granola
votează acum
Cum se face o budincă de chia? Foarte simplu prin amestecarea semințelor de chia cu lapte vegetal ;-) Și ca bonus, folosim această budincă pentru a face un desert atât crocant, moale, cât și fructat! Pentru aceasta, ne-a ajutat adăugarea de granola și zmeură mixată. Așadar, vă lăsăm să vă bucurați, urmând pașii de mai jos ↓
Ingrediente
2
Materiale
- 1 mixer
- 2 verrine
Preparare
Preparare5 min
Timp așteptare1 oră
- Amestecați laptele de cocos, semințele de chia și 1 lingură de sirop de agave într-un castron. Acoperiți totul și lăsați să stea cel puțin 1 oră în frigider. Astfel permiteți semințelor de chia de se umfle.
- Amestecați zmeura cu 1 lingură de sirop de agave. Adăugați puțin mai mult dacă amestecul pare încă prea acid. Nouă celor de la Petitchef ne place acest tip de arome așa cum este :-D
- Asamblarea: în partea de jos a paharului (verrinei), puneți 50 gr de granola. Deasupra, adăugați budinca de chia, asigurându-vă că se lipește bine de pereți și astfel asigură un strat uniform. Finalizați turnând zmeura mixată..
Repetați pentru a doua verrină.
Gata!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!