Budinca de zmeura

Ingrediente
4
Preparare
Preparare30 min
Gătire2 ore
- -Se bate frisca cu zaharul si mierea. Zmeura (eu am avut congelata) se lasa la dezghetat, se pune apoi cateva minute pe foc pana se incalzeste putin, se paseaza apoi cu blenderul, se amesteca cu sucul de fructe si frisca, iar in cele din urma, cu gelatina inmuiata in putina apa rece si topita apoi pe baie de aburi.
-Se omogenizeaza bine si se toarna in forme pe care le tinem cateva ore in frigider, inainte de a fi servite.
-Se orneaza cu zmeura si capsuni.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Foarte interesant
anonymous
De incercat
anonymous
Curios !!! Ieri erau căpșune și peste noapte s-a transformat în zmeură.Poate din cauza polemicii :) Oricum budincă tot nu e !!!
anonymous
Bun...
anonymous
Reteta binevenita.
anonymous
Deșteapto, căpșunii sunt plantele din care se recoltează CĂPȘUNELE !!! Rețeta este mai degrabă un jeleu, nicidecum budincă .
anonymous
Daca nu avem "capsune", putem folosi capsuni?
Punctează această reţetă