-Se bate frisca cu zaharul si mierea. Zmeura (eu am avut congelata) se lasa la dezghetat, se pune apoi cateva minute pe foc pana se incalzeste putin, se paseaza apoi cu blenderul, se amesteca cu sucul de fructe si frisca, iar in cele din urma, cu gelatina inmuiata in putina apa rece si topita apoi pe baie de aburi. -Se omogenizeaza bine si se toarna in forme pe care le tinem cateva ore in frigider, inainte de a fi servite. -Se orneaza cu zmeura si capsuni.
Comentarii:
Foarte interesant
De incercat
Curios !!! Ieri erau căpșune și peste noapte s-a transformat în zmeură.Poate din cauza polemicii :) Oricum budincă tot nu e !!!
Bun...
Reteta binevenita.
Deșteapto, căpșunii sunt plantele din care se recoltează CĂPȘUNELE !!! Rețeta este mai degrabă un jeleu, nicidecum budincă .
Daca nu avem "capsune", putem folosi capsuni?