Budinca de zmeura

Budinca de zmeura
Desert
Foarte ușor
2 h 30 m

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire2 ore
  • -Se bate frisca cu zaharul si mierea. Zmeura (eu am avut congelata) se lasa la dezghetat, se pune apoi cateva minute pe foc pana se incalzeste putin, se paseaza apoi cu blenderul, se amesteca cu sucul de fructe si frisca, iar in cele din urma, cu gelatina inmuiata in putina apa rece si topita apoi pe baie de aburi.
    -Se omogenizeaza bine si se toarna in forme pe care le tinem cateva ore in frigider, inainte de a fi servite.
    -Se orneaza cu zmeura si capsuni.

Punctează această reţetă

MMeosiris

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Foarte interesant

abuz

anonymous

De incercat

abuz

anonymous

Curios !!! Ieri erau căpșune și peste noapte s-a transformat în zmeură.Poate din cauza polemicii :) Oricum budincă tot nu e !!!

abuz

anonymous

Bun...

abuz

anonymous

Reteta binevenita.

abuz

anonymous

Deșteapto, căpșunii sunt plantele din care se recoltează CĂPȘUNELE !!! Rețeta este mai degrabă un jeleu, nicidecum budincă .

abuz

anonymous

Daca nu avem "capsune", putem folosi capsuni?

abuz