Verrines cu raffaello (fără gătire)

Desert
4 porții
Foarte ușor
5 h 25 m

Pentru un desert de Crăciun simplu și atrăgător, vă sugerăm verrinele noastre cu cocos în stil Raffaello! O rețetă garantată „fără gătit” și răsfăț 100% pentru toți cei care doresc să ofere oaspeților un desert elegant. Urmează pașii rețetei și, mai ales, bucură-te de sărbătorile de sfârșit de an :-)


Ingrediente

4

Mousse de cocos:

Crema de vanilie:

Ganache de ciocolată:


Materiale


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare25 min
Timp așteptare5 ore


Observații

De ce să folosiți ciocolată albă de patiserie?
Ciocolata de patiserie este mai ușor de lucrat, se va topi corect și va avea un gust mai puțin dulce.

Smântana mea nu se bate, ce ar trebui să fac?
Utilizați întotdeauna smântână lichidă cu cel puțin 30% grăsime pentru a face frișcă. Cu cât smântâna conține mai multă grăsime, cu atât reține mai bine aerul când este bătută.
- Foloseste intotdeauna smântână RECE. Pune smântâna și ustensilele (castron, tel) la congelator timp de 15 minute înainte de a începe să faci frișca.

Ajutor! Nu am pungă de patiserie, ce ar trebui să fac?
Puteți folosi o pungă din plastic și puteți tăia un colț pentru a o transforma!

Nu am bile transparente pentru a face globul de zăpadă, ce ar trebui să fac?
Le găsești în magazinele de ustensile de bucătărie.
Dacă chiar nu găsesti, acest desert poate fi servit în pahare sau verrine!

Vreau să fac această rețetă într-o versiune mini, este posibil?
Poți folosi pahare mai mici, atunci vei avea nevoie de mai mult Raffaello pentru decor și de mai multe verrine!


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+