Tiramisu cu raffaello - aromă de nucă de cocos

Desert
Foarte ușor
40 min

Dragostea noastră pentru deserturile cu nucă de cocos nu mai trebuie dovedită... În verrine, în rulouri, flan, acest fruct dulce se adaptează la o grămadă de rețete pe care le iubim! Și totuși astăzi, credem că am găsit desertul nostru preferat cu nucă de cocos: tiramisu Raffaello! Aceste bile crocante din napolitana, ciocolata albă, migdale și nucă de cocos sunt irezistibile.

Ingrediente

10

Decor:

Materiale

  • vas ovală 30x20 cm (lungime și lățime maximă)
  • chopper
  • mixer electric
  • pungă

Preparare

Preparare10 min
Timp așteptare30 min
  • Tiramisu cu Raffaello - aromă de nucă de cocos - Preparare etapa 1Puneți Raffaello în chopper. Adăugați nuca de cocos rasă și amestecați.
  • Tiramisu cu Raffaello - aromă de nucă de cocos - Preparare etapa 2Puneți mascarpone rece, smântâna rece, crema rece de cocos și zahărul pudră într-un castron (rece) cu margini înalte și bateți până se îngroașă.
  • Tiramisu cu Raffaello - aromă de nucă de cocos - Preparare etapa 3Adăugați la amestecul anterior și încorporați bine amestecând din nou. Transferați totul într-o pungă.
  • Tiramisu cu Raffaello - aromă de nucă de cocos - Preparare etapa 4Puneți crema pe fundul formei.
  • Tiramisu cu Raffaello - aromă de nucă de cocos - Preparare etapa 5Înmuiați pișcoturile în lapte.
  • Tiramisu cu Raffaello - aromă de nucă de cocos - Preparare etapa 6Puneți pișcoturile unul lângă altul, în formă deasupra cremei.
  • Tiramisu cu Raffaello - aromă de nucă de cocos - Preparare etapa 7Acoperiți pișcoturile cu cremă.
  • Tiramisu cu Raffaello - aromă de nucă de cocos - Preparare etapa 8Adăugați din nou pișcoturi înmuiate, pe toată suprafața cremei.
  • Tiramisu cu Raffaello - aromă de nucă de cocos - Preparare etapa 9Puneți puțină smântână în goluri și neteziți cu o spatulă sau o lingură, astfel încât blatul să fie plat.
  • Tiramisu cu Raffaello - aromă de nucă de cocos - Preparare etapa 10Peste tiramisu puneți neregulat bile de smântână. Dați la frigider pentru cel puțin 30 de minute.
  • Tiramisu cu Raffaello - aromă de nucă de cocos - Preparare etapa 11Umpleți golurile cu Raffaello și stropiți cu nucă de cocos rasă. E gata! De asemenea, puteți decora tiramisu cu fulgi de migdale prăjite!

Punctează această reţetă

Observații

Cum se păstrează tiramisu Raffaello?
Acoperiți-l cu folie alimentară și puneți-l la frigider. Il puteți păstra maxim 5 zile.

Putem înlocui pișcoturile cu biscuiții?
Puteți înlocui cu biscuiți cu unt dacă doriți! Stratul de biscuiți va fi mai subțire, așa că va trebui să faceți mai mulțe și să faceți și straturi mai subțiri de cremă!

Cât timp se păstrează tiramisu la frigider?
Îl poți ține la frigider cel puțin 30 de minute și până la 5 zile. Bineînțeles că va fi mai bun a doua zi, dar puteți face acest tiramisu și îl dați la frigider pentru doar 30 de minute, astfel încât să fie mai proaspăt.

Echipamente de gătit

blender
PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: