Tiramisu in forma de inima

Tiramisu in forma de inima
Desert
8 porții
Foarte ușor
2 h 20 m

Ingrediente

8

Preparare

Preparare20 min
Gătire2 ore
  • Aranjam piscoturile pe o farfurie.Preparam 150 ml cafea expreso din cafeaua macinata, lasam sa se raceasca putin si turnam peste piscoturi. Separam ouale, batem bine galbenusurile cu zaharul, apoi adaugam amestecand branza Mascarpone. Batem frisca si o adaugam in compozitie. Acoperim cu aceasta crema piscoturile si lasam la frigider sa se patrunda, iar inainte de servire se presara deasupra pudra de cacao.
IIkadada

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Si lichioru unde`l pui

abuz

anonymous

.

abuz

anonymous

Scrie in reteta ca ouale se separa si numai galbenusurile se folosesc, iar frisca se adauga la galbenusuri si mascarpone. Imi place reteta!

abuz

anonymous

Si ce fac ,cu albusurile,cu frisca,,unde o incorporez?

abuz

anonymous

Este super

abuz

anonymous

Buna

abuz

anonymous

Yammy.....

abuz

anonymous

Buna

abuz

anonymous

Imi place:X

abuz

anonymous

Am facut si eu ffbuna dar nu cu 12 piscoturi un pachet.

abuz
  • pagina 1 / 2