Tiramisu italian

Desert
Foarte ușor
2 h 30 m

Multumita Petitchef aduceti bucataria italiana la voi acasa!Mascarpone, piscoturi inmuiate in cafea...ghiciti despre ce reteta e vorba?...Tiramisu!

Ingrediente

6

Preparare

Preparare30 min
Gătire2 ore
  • Tiramisu italian - Preparare etapa 1Preparati 250ml de cafea, adaugati un pic de zahar si lasati sa se raceasca
  • Tiramisu italian - Preparare etapa 2Separati albusurile de galbenusuri
  • Tiramisu italian - Preparare etapa 3Bateti energic galbenusurile cu zahar
  • Tiramisu italian - Preparare etapa 4Adaugati mascarpone si amestecati iar
  • Tiramisu italian - Preparare etapa 5Puneti albusurile in alt bol si bateti-le spuma
  • Tiramisu italian - Preparare etapa 6Adaugati albusurile peste compozitia de galbenusuri+zahar+ mascarpone
  • Tiramisu italian - Preparare etapa 7Omogenizati bine cu o spatula
  • Tiramisu italian - Preparare etapa 8Treceti piscoturile prin cafea si puneti-le pe fundul vasului. Repetati pana completati un rand
  • Tiramisu italian - Preparare etapa 9Puneti crema peste si completati al doilea rand
  • Tiramisu italian - Preparare etapa 10Puneti un nou rand de piscoturi imbibate in cafea
  • Tiramisu italian - Preparare etapa 11Adaugati peste cel de al 2-lea rand de piscoturi toata crema si nivelati bine cu o spatula.
  • Tiramisu italian - Preparare etapa 12Si la final pudrati cu cacao si dati la rece peste noapte.
    A doua zi va fi perfect de gustat!

Punctează această reţetă

Observații

Daca nu aveti timp sa-l lasati peste noapte la rece, tine-ti macar 2 ore in frigider inainte de servire.Tinut peste noapte la rece, face ca preparatul sa sa inchege bine.

Echipamente de gătit

blender
PPetitchef_ro

Întrebări

Nu trebuie de adaugat gelatina ?

Nu, nu trebuie!

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

auracorina

Rețeta mea preferată. Foarte ușor de făcut dor ca eu în loc de cafea folosesc compot.Am 3 copilași și am preferat să înlocuiesc cafeaua.

am gătit această rețetă
abuz

ELISABETA

In loc de albusuri batute spuma, folosesc frisca, iar in crema pun ness.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Este rețeta mea preferată

am gătit această rețetă
abuz

Laura

Am făcut azi pentru prima data...a iesit f bun

am gătit această rețetă
abuz

Meryy

Este foarte fffff buna prajitura!!!!!!

am gătit această rețetă
abuz

dinu_c2015

Excepțional,un gust minunat

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Am sa încerc si eu

abuz

anonymous

Ffff buna !!!!!

abuz