Raffaello de casă

Gustări
10 porții
Foarte ușor
2 h 55 m

Bomboane Raffaello fără lapte condensat! Acest desert italian conține puține ingrediente, este super simplu de preparat și este ideal pentru petreceri precum Crăciunul, Paștele și Zilele de naștere (de fapt, ori de câte ori ai chef). Așa că haideți vedeți pașii și videoclipul pe care l-am pregătit special pentru dvs.


Ingrediente

10

Materiale


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare10 min
Timp așteptare2 h 40 m
Gătire5 min


Observații

Care este termenul de valabilitate pentru bomboanele Raffaello? Dacă mai aveți bomboane Raffaello rămase, păstrați-le într-un recipient ermetic timp de maximum 2 - 3 zile. Cu cât se păstrează mai mult timp în frigider, cu atât va fi mai puțin crocantă bomboana, deoarece conține napolitane care vor absorbi toată umezeala.

Cum să servesc Raffaello? La platoul de deserturi, la petreceri și zile de naștere, de Paște, Crăciun sau petrecerea de Anul Nou. Crăciunului. Serviți oricând aveți poftă, la o cafea sau un ceai bun.

Secretul se află în principal în ciocolată: asta pentru că ciocolata albă este cea mai dificil de prelucrat. Alege ciocolată albă de la o marcă bună.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+