Bomboane de cocos (raffaello)
Ingrediente
6
Cost estimat: 4.48Euros€ (0.75€/porție)
Preparare
Preparare15 min
Gătire10 min
- Cicolata se pune la topit in frisca pe bai marin. Cand ciocolata s-a topit se ia de pe foc si se lasa sa se racoreasca un pic, apoi se adauga untul si se amesteca.
- Se adauga apoi fulgii de cocos si se amesteca. Compozitia se da la frigider cam 30 de minute
- Apoi se formeaza bilute care se tavalesc prin fulgi de cocos. Se tin la frigider pana cand se servesc.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 395Kcal
- Carbo: 2.8g
- Grăsimi: 40.9g
- Grăsimi sat.: 29.6g
- Proteine: 2.4g
- Fibre: 2.6g
- Zahăr: 2.9g
- ProPoints: 11
- SmartPoints: 20
Informații nutriționale pentru 1 porție (115g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Buoni
anonymous
Sint foarte bune
anonymous
E buna
anonymous
Foarte foarte buna
anonymous
Super bune
anonymous
Delicios
anonymous
Sunt foarte bune bomboanele "RAFFAELLO"!!!
anonymous
Delicoase si arata splendit*))))))))))))))
anonymous
Bravo:D sunt super delicioase
anonymous
Buonissimeeeee:X
Punctează această reţetă