Prajitura raffaello
E o prajitura incredibil de gustoasa!!!
Ingrediente
Preparare
- Frisca lichida se pune pe foc pana ce da sa fiarba, Se adauga ciocolata si se amesteca incontinuu pana se topeste.
- Se adauga lichiorul sau esenta de migdale si se pune la rece peste noapte, in frigider. Inainte de a fi intinsa intre blaturi se mixeaza bine cu mixerul.
- Ouale se separa, galbenusurile se freaca cu 100g zahar, laptele si uleiul.
Albusurile se bat spuma cu cele 100 g. zahar ramase, se amesteca cu galbenusurile si in final cu faina amestecata cu praf de copt. - Totul se toarna intr-o tava captusita cu hartie de copt si se coace ca. 20-25 min. la 180 grade C.
- Albusurile se bat spuma cu zaharul pana cand spuma e tare.
Se adauga fulgii de cocos, faina amestecata cu praful de copt si esenta de migdale. - Totul se toarna in tava captusita cu hartie pergament si se coace la 180 grade C cca 20-25 min.
Nutriție
- Carbo: 64.9g
- Grăsimi: 71.4g
- Grăsimi sat.: 40.5g
- Proteine: 13.6g
- Fibre: 4.4g
- Zahăr: 41.9g
- ProPoints: 27
- SmartPoints: 44
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
anonymous
O prajitura minunata
anonymous
NU inteleg reteta la ingrediente spune 100g zahar, iar in preparare am gasit 300 g zahar
anonymous
Cred ca o sa fie foarte buna!
anonymous
Blatul e din piscoturi. se gasesc in magazine alimentare.
anonymous
Varza! Cantitatea de zahar e diferita (ingrediente vs. reteta), nu se specifica daca blatul se taie in doua... In poze par a fi doua straturi de blat! Dimensiunile tavii unde sunt??? Toti avem in bucatarie tavi cu diferite dimensiuni, nu? VAR-ZA!!!
anonymous
O RETETA COMPLICATA SI INCOMPLETA ! TU, CEL CE AI POSTAT, AI CITIT CE-AI SCRIS SAU....CONSUMASESI DIN LICHIOR......
anonymous
Nu-mi place boss.asta e esti varza
anonymous
Nu se intelege nimic.
anonymous
Cred ca ar fi foarte buna, dar sunt de aceeasi parere cu a comentariului de mai jos. Nu se intelege cum se perpara. Maria.
anonymous
Prajitura arata excelent dar nu am inteles totul trebue sa faci 2 blaturi? or se face unul si se tae in jumatate. dupa ce pui crema intre blaturi trebue sa dai la cuptor iarasi? si apoi se pune crema in top aicea nu a inteles or se face 2 diferite blaturi se umple cu creama rezultata si atat.
Multumesc daca putesi sa-mi raspundeti este bine dar daca nu am sa incerc sa-l fac ca arata foarte delicious
Punctează această reţetă