Petitchef

Prajitura de ciocolata cu bilute de branza si cocos

Desert
6 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Bilute de branza si cocos:

Blat de ciocolata:

Glazura:

Preparare

  • Bilute de cocos:
    Se amesteca toate ingredientele; se modeleaza cu mainile umezite bilute de marimea unei nuci .
  • Se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt si unsa cu unt.
  • Aluat:
    Se despart ouale; se bat spuma albusurile praful de sare si zaharul. Se adauga galbenusurile, unul cate unul, amestecand usor dupa fiecare. Se incorporeaza ciocolata topita si-apoi faina, amidonul, praful de copt si cacaua. Se toarna compozitia rezultata deasupra bilelor de branza.
  • Se da la cuptor, la foc mediu -180 grade, pentru cca. 20-25 de minute.
  • Se prepara glazura:
    Se pun intr-un ibric toate ingredientele si se fierb la foc mic cateva minute, pana se ingroasa putin; se adauga apoi ciocolata rupta in bucatele si se tine totul pe foc pana cand se topeste ciocolata. Se toarna glazura deasupra prajiturii caldute.


Poze

Prajitura de ciocolata cu bilute de branza si cocos
Prajitura de ciocolata cu bilute de branza si cocos - poza 2
Prajitura de ciocolata cu bilute de branza si cocos - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

11/12/2013

Ok

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
17/12/2013

Bunaaaa

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Prajitura cu avocado si ciocolata - fara lactoza
Prajitura cu avocado si ciocolata - fara lactoza
6 porții
40 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Prajitura cu ciocolata, fara oua, lactoza, la microunde
Prajitura cu ciocolata, fara oua, lactoza, la microunde
6 porții
27 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Prăjitură cu ciocolata și dovleac
Prăjitură cu ciocolata și dovleac
8 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Prajitura cu dovleac placintar si nuca de cocos
Prajitura cu dovleac placintar si nuca de cocos
20 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Eclerele, tentatii dulci Eclerele, tentatii dulci

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează