Prajitura cu branza, ciocolata si unt de arahide te cam face sa te simti vinovat dupa ce mananci o felie si deja gandesti la a doua. Are o aroma puternica si o textura catifelata.
Este atât de bine detaliată încât ne bagă complet în ceaţă! Păi, se scoate din cuptor, se lasă la răcit, se pune la frigider peste noapte,iar a doua zi se dă iar la cuptor? Toppingul preparat, după ce prăjitura se scoate din cuptor, se întinde pe prăjitură a doua zi? Se mai poate întinde ? Nu e prea gros?
Comentarii (24):
Delocios
Extraordinar de buna
Absolut delicioasa!
Nu am inteles nimic in ultima faza , m-a bagat in ceta .....
F.bun
Gandul iti era acolo cand ai scris???!Sau .....doar sa te afli in treaba....Te mandresti ca iti apare bunatate de reteta pe net!!!!?
Gustoasa ,yami yam....
Este atât de bine detaliată încât ne bagă complet în ceaţă! Păi, se scoate din cuptor, se lasă la răcit, se pune la frigider peste noapte,iar a doua zi se dă iar la cuptor? Toppingul preparat, după ce prăjitura se scoate din cuptor, se întinde pe prăjitură a doua zi? Se mai poate întinde ? Nu e prea gros?
Foarte bine detaliata
Poate ca este buna dar nu inteleg nimic, O bag la frigider si pe urma iarasi la cuptor?