Prajitura cu branza, ciocolata si unt de arahide

Prajitura cu branza, ciocolata si unt de arahide
Desert
Foarte ușor
1 h 20 m

Prajitura cu branza, ciocolata si unt de arahide te cam face sa te simti vinovat dupa ce mananci o felie si deja gandesti la a doua. Are o aroma puternica si o textura catifelata.

Ingrediente

8

Blat:

Umplutura:

Topping:

Preparare

Preparare20 min
Gătire1 oră
  • Intr-un robot de bucatarie sau blender se pun toate ingredientele pentru blat.
  • Se aseaza amestecul intr-o tava cu peretii detasabili si se niveleaza cu dosul unei linguri.

    Se baga in frigider cat se face umplutura.
  • Crema de branza, ouale, galbenusurile, zaharul, smantana si untul de arahide se amesteca bine cu un mixer intr-un vas.
  • Se scoate tava din frigider, se toarna crema peste blatul de biscuiti si se baga in cuptorul preincalzit la 170 grade pentru 50-60 minute.
  • Cand suprafata este rumenita si tare se scoate prajitura din cuptor si se prepara toppingul.

    Intr-o craticioara se pun toate ingredientele si se topesc la foc mic amestecand mereu.
  • Se toarna usor peste prajitura cu ajutorul unei linguri. si se continua coacerea inca 10 minute.
  • Se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca. Apoi se acopera si se baga in frigider de preferat peste noapte.

    Se scoate din frigider cu 5-10 minute inainte de servire pentru a se putea mai usor desprinde peretii tavii. Daca sta prea mult la cald se taie greu.

Punctează această reţetă

AAndraR

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 3
viorica_z2014

viorica_z2014

Delocios

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Extraordinar de buna

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Absolut delicioasa!

abuz

anonymous

Nu am inteles nimic in ultima faza , m-a bagat in ceta .....

abuz

eloiseghe

F.bun

abuz

anonymous

Gandul iti era acolo cand ai scris???!Sau .....doar sa te afli in treaba....Te mandresti ca iti apare bunatate de reteta pe net!!!!?

abuz

anonymous

Gustoasa ,yami yam....

abuz

anonymous

Este atât de bine detaliată încât ne bagă complet în ceaţă! Păi, se scoate din cuptor, se lasă la răcit, se pune la frigider peste noapte,iar a doua zi se dă iar la cuptor? Toppingul preparat, după ce prăjitura se scoate din cuptor, se întinde pe prăjitură a doua zi? Se mai poate întinde ? Nu e prea gros?

abuz

anonymous

Foarte bine detaliata

abuz

anonymous

Poate ca este buna dar nu inteleg nimic, O bag la frigider si pe urma iarasi la cuptor?

abuz
  • pagina 1 / 3