Prajitura cu branza bicolora
Ingrediente
6
Reteta originala:
pentru pandispan:
Reteta originala:
Preparare
Preparare20 min
Gătire35 min
- Frisca se bate cu mixerul pana se intareste. Se adauga pe rand branza si o lingura de zahar si se mixeaza pana se topeste zaharul. Tot asa se procedeaza pana se termina branza si cele 4 linguri de zahar.
- Se rade coaja de la o portocala si se amesteca cu branza. La sfarsit se incorporeza cele 2 oua si 4 linguri de faina. Se tine la frigider pana se pregateste pandispanul.
- Albusurile se bat spuma impreuna cu zaharul si 4 linguri de apa. Se adauga galbenusurile si ciocolata amaruie topita cu putin lapte.
- Faina se amesteca cu praful de copt si se incorporeaza in spuma amestecandu-se incet, cu lingura de jos in sus.
- Intr-o tava unsa si tapetata cu hartie de copt se pune jumatate din pandispanul de ciocolata, compozitia de branza si restul de pandispan.
- Se coace in cuptorul bine incins aprox 35-40 minute. Se incearca cu o scobitoare daca este coapta .
- Se lasa la racit ca sa se intareasca branza. Este delicoasa cu aroma de portocale din branza.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Mmmmmmmm
am gătit această rețetă
Punctează această reţetă