Frisca se bate cu mixerul pana se intareste. Se adauga pe rand branza si o lingura de zahar si se mixeaza pana se topeste zaharul. Tot asa se procedeaza pana se termina branza si cele 4 linguri de zahar.
Se rade coaja de la o portocala si se amesteca cu branza. La sfarsit se incorporeza cele 2 oua si 4 linguri de faina. Se tine la frigider pana se pregateste pandispanul.
Albusurile se bat spuma impreuna cu zaharul si 4 linguri de apa. Se adauga galbenusurile si ciocolata amaruie topita cu putin lapte.
Faina se amesteca cu praful de copt si se incorporeaza in spuma amestecandu-se incet, cu lingura de jos in sus.
Intr-o tava unsa si tapetata cu hartie de copt se pune jumatate din pandispanul de ciocolata, compozitia de branza si restul de pandispan.
Se coace in cuptorul bine incins aprox 35-40 minute. Se incearca cu o scobitoare daca este coapta .
Se lasa la racit ca sa se intareasca branza. Este delicoasa cu aroma de portocale din branza.
Comentarii:
Mmmmmmmm