Prajitura cu branza bicolora

Desert
Foarte ușor
55 min

Ingrediente

6

Reteta originala:

pentru pandispan:

Reteta originala:

Preparare

Preparare20 min
Gătire35 min
  • Frisca se bate cu mixerul pana se intareste. Se adauga pe rand branza si o lingura de zahar si se mixeaza pana se topeste zaharul. Tot asa se procedeaza pana se termina branza si cele 4 linguri de zahar.
  • Se rade coaja de la o portocala si se amesteca cu branza. La sfarsit se incorporeza cele 2 oua si 4 linguri de faina. Se tine la frigider pana se pregateste pandispanul.
  • Albusurile se bat spuma impreuna cu zaharul si 4 linguri de apa. Se adauga galbenusurile si ciocolata amaruie topita cu putin lapte.
  • Faina se amesteca cu praful de copt si se incorporeaza in spuma amestecandu-se incet, cu lingura de jos in sus.
  • Intr-o tava unsa si tapetata cu hartie de copt se pune jumatate din pandispanul de ciocolata, compozitia de branza si restul de pandispan.
  • Se coace in cuptorul bine incins aprox 35-40 minute. Se incearca cu o scobitoare daca este coapta .
  • Se lasa la racit ca sa se intareasca branza. Este delicoasa cu aroma de portocale din branza.

Punctează această reţetă

RRamonalaza

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Mmmmmmmm

am gătit această rețetă
abuz