Petitchef

Prajitura cu branza si capsuni

Desert
6 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Pentru aluat:

Pentru umplutura:

Pentru decor:

Preparare

  • Pentru aluat, frecati untul moale spuma cu zaharul, zaharul vanilat si galbenusul. Adaugati coaja raasa de lamaie si faina cernuta impreuna cu praful de copt. Framantati aluatul si il intindeti pe planseta dupa dimensiunea tavii . Coaceti blatul 10 minute la foc mijlociu .
  • Intre timp, mixati branza impreuna cu zaharul, faina, ouale si galbenusul, iar la sfarsit incorporati smantana si aromele. Turnati uniform amestecul peste aluatul din tava si introduceti tava in cuptor, la foc mic, inca aprox. 40 de minute.
  • Spalati si curatati capsunile. Pasati capsuni cat sa obtineti un pahar de piure, pastrandu-le pe cele mai frumoase pentru decor. Amestecati la foc mic piureul de fructe cu zaharul, apa, sarea si amidonul. Stingeti focul cand crema s-a ingrosat. Incorporati untul in crema calduta.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Prajitura cu iaurt la microunde
Prajitura cu iaurt la microunde
6 porții
20 min
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Prajitura bounty-petitchef
Prajitura bounty-petitchef
8 porții
3 h 45 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Prajitura la microunde
Prajitura la microunde
6 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Prajitura inteligenta cu vanilie si lamaie
Prajitura inteligenta cu vanilie si lamaie
8 porții
1 h 20 m
Ușor
4.8 / 5
Rețetă Prajitura cu banane - super rapida
Prajitura cu banane - super rapida
8 porții
45 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Prajitura rasturnata cu ananas
Prajitura rasturnata cu ananas
10 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
4.7 / 5

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Rasfat dulce de Valentine’s Day sau de Dragobete Rasfat dulce de Valentine’s Day sau de Dragobete Branza cu mucegai sau Branza Albastra Branza cu mucegai sau Branza Albastra

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează