Incalzim cuptorul la 160 grade. Se bat ouale cu zaharul, smantana si untul bucatele( la temperatura camerei) pana obtinem o compozitie cremoasa. La compozitie adaugam faina si praful de copt si cacao. Se amesteca pana incorporam toate ingredientele. Tapetam un vas de diametrul aprox.20-24 cm cu hartie de copt sau il ungem cu unt si tapetam cu faina si varsam compozitia in ea. Am mixat branza cu zaharul si ouale. Am folosit mixerul pentru a putea obtine o pasta omogena. Daca decideti sa folositi branza gen Philadelphia atuci e suficient doar sa o amestecati cu restul ingredientelor. Pasta de branza am dispus-o in randuri pentru ai da un efect zebrat si pentru a mai schimba forma clasica a cheesecake-curilor.:)) La cuptor se tine aproximativ 45-50 minute.
Comentarii (13):
Foarte gustos
Formidabila
Excelent
Pare bun
Imi plac prajiturile cu crema de branza si mai ales ca are blat de cacao si se vede super cu crema de branza si sigur este si aspectoasa si buna.
:(
SUPER
E super buna
E super...am 14 ani si am reusit sa o prepar singur...e foarte buna prajitura!!
Foarte buna