Prajitura cu branza in blat de cacao (cheesecake)

Ingrediente
8
Crema de branza:
Preparare
Preparare10 min
Gătire45 min
- Incalzim cuptorul la 160 grade. Se bat ouale cu zaharul, smantana si untul bucatele( la temperatura camerei) pana obtinem o compozitie cremoasa. La compozitie adaugam faina si praful de copt si cacao.
Se amesteca pana incorporam toate ingredientele. Tapetam un vas de diametrul aprox.20-24 cm cu hartie de copt sau il ungem cu unt si tapetam cu faina si varsam compozitia in ea.
Am mixat branza cu zaharul si ouale. Am folosit mixerul pentru a putea obtine o pasta omogena. Daca decideti sa folositi branza gen Philadelphia atuci e suficient doar sa o amestecati cu restul ingredientelor.
Pasta de branza am dispus-o in randuri pentru ai da un efect zebrat si pentru a mai schimba forma clasica a cheesecake-curilor.:))
La cuptor se tine aproximativ 45-50 minute.
Sa o savutari cu placere!!!!
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 1141Kcal
- Carbo: 221.6g
- Grăsimi: 23.3g
- Grăsimi sat.: 14.2g
- Proteine: 8.1g
- Fibre: 1.4g
- Zahăr: 207.2g
- ProPoints: 31
- SmartPoints: 63
Informații nutriționale pentru 1 porție (313g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Foarte gustos
am gătit această rețetă
anonymous
Formidabila
am gătit această rețetă
anonymous
Excelent
am gătit această rețetă
V
vili33
Pare bun
anonymous
Imi plac prajiturile cu crema de branza si mai ales ca are blat de cacao si se vede super cu crema de branza si sigur este si aspectoasa si buna.
anonymous
:(
anonymous
SUPER
anonymous
E super buna
anonymous
E super...am 14 ani si am reusit sa o prepar singur...e foarte buna prajitura!!
anonymous
Foarte buna
Punctează această reţetă