Se bat ouale intregi cu mixerul si se pune zaharul pe rand,apoi se pune uleiul batand incontinuu laptele alternand cu faina si la urma cu cacao se amesteca bine. Branza se paseaza bine cu furculita si apoi se amesteca bine cu toate ingredientele.
Intr-o tava de prajitura unsa si tapetata cu faina ,se pune jumatate din compozitia de blat,apoi branza pe care o asezam si o intindem usor cu lingura. pus jumatate din compozitia de branza si in cealalta pus stafide ,deci facut prajitura jumatate cu branza si stafide si jumatate doar cu branza simpla.
Peste branza se rastoarna si restul compozitiei de blat si se da la cuptor cam 40 minute. Cand e gata ,se intoarce pe un platou si se portioneaza calda sau rece e buna oricum.
Buna ziua am o intrebare ce inseamna "15 l lapte. "15 l ulei". 1 g cu varf cacao" nu am inteles partea aceasta a retetei cantitatea exacta a ingredientelor Multumesc astept raspuns
Comentarii (15):
Foarte usor de facut si foarte buna aceasta prajitura.Multumesc.
Foarte buna reteta si la fel si prajitura! Am copt-o si a iesit minunat.
Buna ziua am o intrebare ce inseamna "15 l lapte. "15 l ulei". 1 g cu varf cacao" nu am inteles partea aceasta a retetei cantitatea exacta a ingredientelor Multumesc astept raspuns
E super buna,am facuto
Am facut prima data aceasta reteta si mi-a reusit. este f. buna .
Misto sait
Pare de 10 merg sa incerc
Foarte bine arata merita facuta
Foarte buna (Y)
Excelent