Prajitura cu branza si cacao
Ingrediente
6
Pentru umplutura de branza:
Preparare
Preparare45 min
Gătire40 min
- Se bat ouale intregi cu mixerul si se pune zaharul pe rand,apoi se pune uleiul batand incontinuu
laptele alternand cu faina si la urma cu cacao se amesteca bine. Branza se paseaza bine cu furculita si apoi se amesteca bine cu toate ingredientele. - Intr-o tava de prajitura unsa si tapetata cu faina ,se pune jumatate din compozitia de blat,apoi branza pe care o asezam si o intindem usor cu lingura. pus jumatate din compozitia de branza si in cealalta pus stafide ,deci facut prajitura jumatate cu branza si stafide si jumatate doar cu branza simpla.
- Peste branza se rastoarna si restul compozitiei de blat si se da la cuptor cam 40 minute. Cand e gata ,se intoarce pe un platou si se portioneaza calda sau rece e buna oricum.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Foarte usor de facut si foarte buna aceasta prajitura.Multumesc.
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte buna reteta si la fel si prajitura! Am copt-o si a iesit minunat.
am gătit această rețetă
anonymous
Buna ziua am o intrebare ce inseamna "15 l lapte. "15 l ulei". 1 g cu varf cacao" nu am inteles partea aceasta a retetei cantitatea exacta a ingredientelor Multumesc astept raspuns
anonymous
E super buna,am facuto
anonymous
Am facut prima data aceasta reteta si mi-a reusit. este f. buna .
anonymous
Misto sait
anonymous
Pare de 10 merg sa incerc
anonymous
Foarte bine arata merita facuta
anonymous
Foarte buna (Y)
anonymous
Excelent
Punctează această reţetă