Se separa ouale,albusurile se bat spuma cu 4 lg zahar ,galbenusurile cu restul.Se amesteca cele doua compozitii si se cerne deasupra faina amestecata cu cacao si praful de copt.Se amesteca lejer si se coace intr-o forma dreptunghiulara la foc potrivit.
Se separa ouale,albusurile se bat spuma cu 4 lg zahar ,galbenusurile cu restul.Se amesteca cele doua compozitii si se cerne deasupra faina amestecata cu cacao si praful de copt.Se amesteca lejer si se coace intr-o forma dreptunghiulara la foc potrivit.
Branza se mixeaza pana ce capata consistenta unei creme,adaugam zaharul , mierea si mixam incontinuare.Se adauga smantana,razatura de lamaie si gelatina care dizolvat intru-un pic de apa.
La sfarsit adaugam si fructele din compot si turnam compozitia peste blatul racit si insiropat cu zeama de la un compot.Blatul trebuie sa ramana in tava in care s-a copt de preferat o tava cu peretii inalti.
Dupa ce crema s-a intarit se toarna pe ½ din tava glazura cu budinca care se prepara exact dupa instructiunile de pe plic numai ca in loc de lapte folosim cantitatea de suc mentionata mai sus.
Pe cealalta jumatate se intind fructele si se toarna glazura tort gelee.Se tine la rece cateva ore si se portioneaza dupa preferinta.