Amestecati untul, zaharul si laptele intr-o craticioara; tineti pe foc pana cand untul se topeste.Luati de pe foc si adaugati nuca de cocos (puneti deoparte 4-5 linguri pentru ornat). Amestecati bine.Sfaramati biscuitii si adaugati-i compozitiei de cocos. Amestecati din nou.
Turnati compozitia rezultata intr-o forma captusita cu folie alimentara (transparenta) si nivelati. Rupeti ciocolata bucatele si topiti-o la bain-marie sau la microunde pentru 1 minut si-un pic.
Turnati-o, cat mai uniform, deasupra "batonului" de cocos; presarati nuca de cocos rasa pe care ati pus-o deoparte.Dati la frigider pana in momentul servirii. De altfel, e de preferat sa o tineti mereu la frigider, deoarece la temperatura camerei se inmoaie.
Comentarii:
Este delicioasa!!!
Delycyoasa
E super tare am facuto de de multe ori si acum o fac iar pt a servii colegii fiului meu din clasa 1
Pare a fi foarte buna, multumesc pentru informare. toate cele bune cu sanatate
Arata binisor o sa incerc sa o fac sper sa-mi iasa