Curatam morcovii si ii radem pe razatoarea mica. Punem morcovii rasi intr-o strecuratoare si cu ajutorul unei linguri ii presam pentru a-si lasa sucul.
Intr-un castron separat spargem ouale intregi adaugam zaharul, zaharul vanilat si le batem cu mixerul pana ce acesta s-a topit si au capatat o consistenta spumoasa.
In alt castron incapator punem faina, praful de copt si migdalele macinate, le amestecam bine dupa care adaugam morcovii rasi si amestecam.
Peste acest amestec de faina si morcovi turnam amestecul de oua si uleiul.
Amestecam foarte usor dupa care tunam compozitia intr-o tava cu diametrul de 24cm unsa cu unt si tapetata cu faina.Coacem in cuptorul preincins pentru 30 de minute.
Nu stiu la ce cuptor ati facut-o in 30 minute.... am gasit aceeasi reteta si la nemti si la elvetieni si la austrieci... cuptor preincalzit la 180 C timp de 45-50 minute
Comentarii:
Nu stiu la ce cuptor ati facut-o in 30 minute.... am gasit aceeasi reteta si la nemti si la elvetieni si la austrieci... cuptor preincalzit la 180 C timp de 45-50 minute
La cate grade se incalzeste cuptorul?
Foarte buna ...........
Deja salivez. Abia astept sa o incerc...
Super buna11!!!!!!!!!!!!!!!
SUPER BUNA
Este ffffff buna
Bun