Prajitura cu morcovi si ghimbir
Ingrediente
6
Preparare
Preparare15 min
Gătire30 min
- Amestecati faina, bicarbonatul, praful de copt, uleiul, zaharul si ouale. Apoi am adaugati mirodeniile, si la sfarsit - morcovii, ghimbirul si nucile.
Turnati compozitia in tava unsa cu unt, si bagati-o la cuptor, la 180 grade pentru 20 de minute - o sa stiti ca e gata facand testul cu scobitoarea (stiti - atunci cand bagi o scobitoare in prajitura si iese curata, inseamna ca e gata).
In timp ce prajitura se racea, i-am facut glazura - dintr-un pachet de crema de branza (nesarata!), 100g unt, 200g zahar pudra, 1 lingurita esenta de vanilie si 100g nuci tocate.
Apoi am intins glazura pe deasupra, si am bagat-o la frigider un pic (picul depinde de cat puteti sa va abtineti pana sa gustati o bucatica - in cazul nostru a fost un pic destul de mic :p)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Arata super
am gătit această rețetă
anonymous
Este buna!!! crema ii da toata savoarea...poate un pic prea mult ghimbir (ptr.gustul meu) merita incercata!
am gătit această rețetă
anonymous
Incercati ca in loc de ulei sa puneti unt topit,iar nucile sa le prajiti inainte
Dragos
anonymous
Abia astept!
anonymous
Super
anonymous
CRED CA ESTE FFF BUNA
anonymous
E post si as fi vrut sa vad alte retete
anonymous
E o prajitura cu ingredient sanatoase
anonymous
Abia astept sa incerc reteta! Multumesc.
anonymous
Prajitura asta va deveni prajitura casei !!!
Este excelenta si ca gust si este si ffffffff usor de facut !!!!
Punctează această reţetă