Amestecati faina, bicarbonatul, praful de copt, uleiul, zaharul si ouale. Apoi am adaugati mirodeniile, si la sfarsit - morcovii, ghimbirul si nucile.
Turnati compozitia in tava unsa cu unt, si bagati-o la cuptor, la 180 grade pentru 20 de minute - o sa stiti ca e gata facand testul cu scobitoarea (stiti - atunci cand bagi o scobitoare in prajitura si iese curata, inseamna ca e gata).
In timp ce prajitura se racea, i-am facut glazura - dintr-un pachet de crema de branza (nesarata!), 100g unt, 200g zahar pudra, 1 lingurita esenta de vanilie si 100g nuci tocate.
Apoi am intins glazura pe deasupra, si am bagat-o la frigider un pic (picul depinde de cat puteti sa va abtineti pana sa gustati o bucatica - in cazul nostru a fost un pic destul de mic :p)
Comentarii (14):
Arata super
Este buna!!! crema ii da toata savoarea...poate un pic prea mult ghimbir (ptr.gustul meu) merita incercata!
Incercati ca in loc de ulei sa puneti unt topit,iar nucile sa le prajiti inainte
Dragos
Abia astept!
Super
CRED CA ESTE FFF BUNA
E post si as fi vrut sa vad alte retete
E o prajitura cu ingredient sanatoase
Abia astept sa incerc reteta! Multumesc.
Prajitura asta va deveni prajitura casei !!!
Este excelenta si ca gust si este si ffffffff usor de facut !!!!