Cod negru cu roșii, lămâie și chimen

Felul principal
2 porții
Foarte ușor
35 min

S-a hotărât, astăzi facem toată familia să mănânce pește! Și nu vă faceți griji, rețeta pe care o propunem este super ușoară ;-) Tot ce trebuie să faceți este să vă însoțiți codul negru cu orez + legume la tigaie. Veți avea suficient pentru a servi o masă sănătoasă și ușoară oaspeților dvs. ;-) Urmați rețeta noastră pas cu pas!

Ingrediente

2

Materiale

  • 1 cuțit
  • 1 placă de tăiat
  • 1 tigaie

Preparare

Preparare10 min
Gătire25 min
  • Tăiați lămâia în felii groase și prăjiți-o la foc iute timp de 30 de secunde pe fiecare parte, într-o tigaie.
  • Adăugați pulpa de roșii, chimenul, un strop de ulei de măsline, sare, piper și amestecați.
    Fierbeți neacoperit timp de 15 minute la foc mediu.
  • Adăugați bucățile de cod negru (noi le-am tăiat în 4 astfel încât să încapă în tigaia noastră). Se adaugă puțină sare și piper deasupra și se acoperă. Lăsăm la fiert 10 minute.
  • Se serveste pe o farfurie și se presară pătrunjel tocat. Poftă bună!

Observații

Cu ce ​​pește pot înlocui codul negru? În această rețetă, puteți folosi cod sau eglefin în loc de cod negru (saithe).

Ce acompaniament să însoțească acest fel de mâncare? În mod ideal, ar trebui să fie servit cu orez și legume prăjite. Cartofii fierți vor fi perfecți și pentru a însoți sosul de roșii ;-)

PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: