Cod cu dafin și lămâie
O explozie de arome
Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Tocăm mărunt pătrunjelul și îl amestecăm cu usturoiul pisat.
Condimentăm cu sare și piper, apoi turnăm 3 linguri ulei de măsline.
Amestecăm bine acest sos.
Într-o tavă unsă bine cu ulei de măsline ( 1 lingură) aranjăm feliile de lămâie, apoi foile de dafin.
Ungem codul cu sosul de pătrunjel și îl punem în tavă.
Aranjăm ciorchinii de roșii în tavă pe lângă pește.
Stropim totul cu ulei de măsline ( 2 linguri) și dăm tava la cuptor pentru 15-20 minute la 200 grade C.
Poftă bună!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
S
sandu veronica
Merita incercata
anonymous
Un preparat usor de gatit si dietetic,foarte bun.
anonymous
Bun
anonymous
Mi se pare o reteta excelenta o voi gati cat de curand
anonymous
Imi place pestele preparat oricum, aceasta reteta pe cat este de simpla pe atat este de gustoasa.
anonymous
Apetisant, aspectuos, bun din punct de vedere nutriţionist, practic şi foarte uşor de preparat.
anonymous
Bun,bun.