Bananele decojite se pun intr-un bol si se zdrobesc cu o furculita (eu le-am lasat bucatele mai mari)
Se adauga extractul de vanilie, ouale batute, apa calduta, laptele, uleiul si zaharul si se amesteca pana la omogenizarea compozitiei
Se incorporeaza si cacaua cernuta, apoi faina amestecata cu sarea, praful de copt si bicarbonatul, amestecand continuu cu un tel sau o lingura
Se tapeteaza tava de copt cu hartie de copt, si se toarna compozitia in tava
Se coace 45-50 de minute la 175°C, in cuptorul preincalzit Cat timp se coace prajitura se pregateste crema de ciocolata
Se rupe ciocolata bucati si se pune la topit impreuna cu frisca, la foc mic, amestecand incontinuu pana se topeste ciocolata si crema este omogena (!!!atentie, amestecul nu trebuie sa fiarba) Cand prajitura s-a racit complet se decoreaza cu glazura de ciocolata
Se poate decora cu bombonele, nuci, fulgi de migdale Se lasa la frigider o ora si apoi se portioneaza
Tava are o dimensiune de aprox. 20x30 cm