Prajitura de post cu nuci si banane

Prajitura de post cu nuci si banane
Desert
Foarte ușor
1 h 20 m

Ingrediente

4

Topingul:

Preparare

Preparare20 min
Gătire1 oră
  • Mai intai se face topingul, deorece aceasta prajitura se face invers ca de obicei si prima data se aseaza topingul apoi blatul.
  • Se pune margarina intr-o cratita pe foc mic, se adauga zaharul si se amesteca bine.
  • Se toarna amestecul inr-o tava de tort rotunda. Se imprastie peste amestec, nucile, apoi bananele , apasand usor si sa acopere toata suprafata tavii(ca si in fotografie).
  • Se amesteca faina, praful de copt, scortisoara si sarea. Se bate margarina cu zaharul pana devin cremoase. Se adauga si vanilia,apoi apa, alternativ, si se amesteca bine dupa fiecare adaugare. Se toarna peste banane.
  • Se coace aproximativ 1 ora. Se foloseste o spatula destul de mare pentru a lua prajitura de pe tava, se lasa sa se raceasca apoi se intoarce invers si se taie bucati.

Punctează această reţetă

VVanessa1

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

DanMircea42

Nu este deloc clara ceasta reteta!

abuz

Anca

Unde-i gemul, cacaoa si siropul? Ce fel de sirop? De tuse?

abuz

Victoria

Mi se pare bună prăjitura pentru a fi servită de crăciun mâncând ca desert

abuz

Lidia

Siropul de la toping, cand se adauga? Este trecut la ingrediente toping: 3 linguri de sirop.

abuz

anonymous

Pai și cacaoa unde e??

abuz

anonymous

Festivito de delicioso

abuz

anonymous

Foaaaaaaaaaarte buun

abuz

anonymous

Tare

abuz

anonymous

Buna

abuz

anonymous

Delicioasa

abuz
  • pagina 1 / 2