BLAT: Intr-un vas se amesteca bine toate ingredientele pentru blat. Se obtine un aluat moale precum o smantana mai groasa.
Se toarna aluatul in tava tapetata cu hartie de copt, dupa care se introduce in cuptor la foc mediu pentru cca 35 de minute. Cand este gata se lasa sa se raceasca in tava.
GLAZURA: Se pun pe foc intr-o craticioara apa, zaharul, cacaua si margarina. Se lasa sa fiarba pana devine un sirop mai gros precum glazura.
Se lasa putin sa se raceasca apoi se adauga esenta de rom.
Blatul se taie cubulete potrivite si se trece fiecare bucata prin glazura de cacao apoi se tavalesc prin nuca de cocos.
Comentarii (58):
Am pus mai putin zahar 250g si miere 6 linguri a iesit si asa destul de dulce si foarte, foarte bunà . Multumesc pentru retetà!!!
Mi-a ramas sirop, Se poate face din 250 ml apa cu tot atata zahar. E cam dulce prajitura pe total.
Foarte gustoase!!!!!mmmm
Am facut-o de foarte multe ori insa am pus mai putina miere in blat si a iesit foarte buna :) felicitari pentru postare
Excelent
O reteta foarte buna ,nu multi se gandesc sa gateasca de post . Felicitari ! Sarbatori Fericite !
Super
DELICIU, NU ALTA!
Apa poate fi si plata sau numai minerala?
Foarte buna