Prajitura tavalita cu nuca de cocos (de post)

Desert
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

4

BLAT:

GLAZURA:

Preparare

Preparare15 min
Gătire30 min
  • BLAT:
    Intr-un vas se amesteca bine toate ingredientele pentru blat. Se obtine un aluat moale precum o smantana mai groasa.
  • Se toarna aluatul in tava tapetata cu hartie de copt, dupa care se introduce in cuptor la foc mediu pentru cca 35 de minute. Cand este gata se lasa sa se raceasca in tava.
  • GLAZURA:
    Se pun pe foc intr-o craticioara apa, zaharul, cacaua si margarina. Se lasa sa fiarba pana devine un sirop mai gros precum glazura.
  • Se lasa putin sa se raceasca apoi se adauga esenta de rom.
  • Blatul se taie cubulete potrivite si se trece fiecare bucata prin glazura de cacao apoi se tavalesc prin nuca de cocos.

Punctează această reţetă

N Nely`s Blog

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 6

lili

Am pus mai putin zahar 250g si miere 6 linguri a iesit si asa destul de dulce si foarte, foarte bunà . Multumesc pentru retetà!!!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Mi-a ramas sirop, Se poate face din 250 ml apa cu tot atata zahar. E cam dulce prajitura pe total.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte gustoase!!!!!mmmm

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Am facut-o de foarte multe ori insa am pus mai putina miere in blat si a iesit foarte buna :) felicitari pentru postare

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Excelent

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

O reteta foarte buna ,nu multi se gandesc sa gateasca de post . Felicitari ! Sarbatori Fericite !

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Super

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

DELICIU, NU ALTA!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Apa poate fi si plata sau numai minerala?

abuz

anonymous

Foarte buna

abuz
  • pagina 1 / 6