Cum procedam pentru blatul pandispan: Mixam timp de 10 minute ouale impreuna cu zaharul. In acest timp, ele ar trebui sa isi mareasca volumul de 3-4 ori. Adaugam faina impreuna cu praful de copt si amestecam usor de jos in sus. Dupa ce faina e incorporata in aluat, adaugam untul topit si racit. Omogenizam si turnam aluatul in tava unsa si tapetata cu faina.
Bagam tava in cuptorul preincalzit, la temperatura de 180C, pana cand blatul e frumos rumenit. Dupa 20 de minute, putem face testul cu scobitoarea. Cand e gata pandispanul, il scoatem din cuptor, il lasam sa se raceasca, apoi il taiem cubulete.
Intre timp facem glazura. Amestecam toate ingredientele si le punem pe foc mic pana cand se topeste zaharul. Amestecam destul de des pentru a nu avea surprize.
Dupa ce glazura este gata lasam la racit, apoi scufundam patratelele de pandispan in ea si le tavalim prin nuca de cocos.
Am tava exact de aceleași proporții și am respectat cantitățile ingredientelor..și nu a ieșit. Am bătut ouăle întregi cu zahărul...așa trebuia? Nu ai specificat în rețetă. Sunt dezamăgită că așa poftă îmi era..
Comentarii (43):
Curios! Cum la unele gospodine iese iar la altele nu? Reteta este de nota 10!
Excelenta reteta.A iesit super delicioasa ,felicitari!
Am tava exact de aceleași proporții și am respectat cantitățile ingredientelor..și nu a ieșit. Am bătut ouăle întregi cu zahărul...așa trebuia? Nu ai specificat în rețetă. Sunt dezamăgită că așa poftă îmi era..
Iubesc prajitura!!!
Yamy yamy
Foarte Buna
Extrem de multe oua si intr-adevar nu iese. Ar trebui stearsa reteta asta.
Super
Fffff buna de tot
Arata super