Petitchef

Prajitura Tavalita

Desert
6 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

BLAT:

GLAZURA:

Preparare

  • Cum procedam pentru blatul pandispan:
    Mixam timp de 10 minute ouale impreuna cu zaharul. In acest timp, ele ar trebui sa isi mareasca volumul de 3-4 ori. Adaugam faina impreuna cu praful de copt si amestecam usor de jos in sus. Dupa ce faina e incorporata in aluat, adaugam untul topit si racit. Omogenizam si turnam aluatul in tava unsa si tapetata cu faina.
  • Bagam tava in cuptorul preincalzit, la temperatura de 180C, pana cand blatul e frumos rumenit. Dupa 20 de minute, putem face testul cu scobitoarea.
    Cand e gata pandispanul, il scoatem din cuptor, il lasam sa se raceasca, apoi il taiem cubulete.
  • Intre timp facem glazura. Amestecam toate ingredientele si le punem pe foc mic pana cand se topeste zaharul. Amestecam destul de des pentru a nu avea surprize.
  • Dupa ce glazura este gata lasam la racit, apoi scufundam patratelele de pandispan in ea si le tavalim prin nuca de cocos.


Poze

Prajitura Tavalita
Prajitura Tavalita - poza 2
Prajitura Tavalita - poza 3
Prajitura Tavalita - poza 4

Întrebări:




Comentarii (43):

18/08/2016

Curios! Cum la unele gospodine iese iar la altele nu? Reteta este de nota 10!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
30/12/2014

Excelenta reteta.A iesit super delicioasa ,felicitari!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
01/04/2014

Am tava exact de aceleași proporții și am respectat cantitățile ingredientelor..și nu a ieșit. Am bătut ouăle întregi cu zahărul...așa trebuia? Nu ai specificat în rețetă. Sunt dezamăgită că așa poftă îmi era..

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
24/12/2013

Iubesc prajitura!!!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
18/12/2013

Yamy yamy

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
18/04/2014

Foarte Buna

(0) (0) Abuz
13/04/2014

Extrem de multe oua si intr-adevar nu iese. Ar trebui stearsa reteta asta.

(0) (0) Abuz
11/04/2014

Super

(0) (0) Abuz
23/02/2014

Fffff buna de tot

(0) (0) Abuz
11/02/2014

Arata super

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 5

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Comentarii de pe Facebook

precis e ffff buna.vreau si eu reteta.Puszi milliószor.

Este delicioasa,am si eu reteta!


Rețete inrudite

Rețetă Prajitura cu avocado si ciocolata - fara lactoza
Prajitura cu avocado si ciocolata - fara lactoza
6 porții
40 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Prajitura bounty-petitchef
Prajitura bounty-petitchef
8 porții
3 h 45 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Prajitura cu dovleac placintar si nuca de cocos
Prajitura cu dovleac placintar si nuca de cocos
20 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Prajitura cu ciocolata, fara oua, lactoza, la microunde
Prajitura cu ciocolata, fara oua, lactoza, la microunde
6 porții
27 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Prajitura la microunde
Prajitura la microunde
6 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Prajitura-fursec
Prajitura-fursec
8 porții
40 min
Foarte ușor
4.8 / 5

Articole conexe

Mug cake - prajitura la cana Mug cake - prajitura la cana Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Eclerele, tentatii dulci Eclerele, tentatii dulci

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează