Prajitura cu nuca, gem si cacao - de post

Ingrediente
6
Glazura:
Preparare
Preparare20 min
Gătire30 min
- Intr-un castron cernem faina, cu sarea, praful de copt, bicarbonatul si cacao. Nucile se dau prin masina sau se foloseste un aparat de tocat .
- Amestecam apa cu uleiul,zaharul, gemul si nucile, dupa care incorporam faina cernuta cu restul ingredientelor.
- Compozitia se pune intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina.
- Se coace la 180 grade pentru 40-50 minute.
- Glazura se prepara punand apa amestecata cu zaharul si cacao pe foc.
- Se lasa pana se dizolva bine, atat zaharul cat si cacaua.
- Glazura se toarna calduta peste prajitura.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Mariana
Reteta este foarte usor de facut , eu am pus mai putin zahar 250gr deoarece am pus si 6 linguri de dulceata( obtional) si am adaugat doar 200 gr nuca macinata (nu aveam mai multa in casa
am gătit această rețetă
anonymous
Super
am gătit această rețetă
anonymous
Reteta este foarte buna si usoara. Va multumesc mult!
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte buna si usoara!
anonymous
Foarte buna
anonymous
Super!
anonymous
Comentariul tău:pare buna
anonymous
Delecioasa
anonymous
Delicioasa....
Punctează această reţetă