Home
Rețete
Desert
Retete de post
Prajitura cu nuca, gem si cacao - de post
Prajitura cu nuca, gem si cacao - de post
Preparare
Intr-un castron cernem faina, cu sarea, praful de copt, bicarbonatul si cacao. Nucile se dau prin masina sau se foloseste un aparat de tocat .
Amestecam apa cu uleiul,zaharul, gemul si nucile, dupa care incorporam faina cernuta cu restul ingredientelor.
Compozitia se pune intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina.
Se coace la 180 grade pentru 40-50 minute.
Glazura se prepara punand apa amestecata cu zaharul si cacao pe foc.
Se lasa pana se dizolva bine, atat zaharul cat si cacaua.
Glazura se toarna calduta peste prajitura.
Întrebări:
Adresează o intrebare autorului
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
Reteta este foarte usor de facut , eu am pus mai putin zahar 250gr deoarece am pus si 6 linguri de dulceata( obtional) si am adaugat doar 200 gr nuca macinata (nu aveam mai multa in casa
Super
Reteta este foarte buna si usoara. Va multumesc mult!
Foarte buna si usoara!
Foarte buna
Super!
Comentariul tău:pare buna
Delecioasa
Delicioasa....