Prajitura cu nuca, gem si cacao - de post

Ingrediente
6
Glazura:
Preparare
Preparare20 min
Gătire30 min
- Intr-un castron cernem faina, cu sarea, praful de copt, bicarbonatul si cacao. Nucile se dau prin masina sau se foloseste un aparat de tocat .
- Amestecam apa cu uleiul,zaharul, gemul si nucile, dupa care incorporam faina cernuta cu restul ingredientelor.
- Compozitia se pune intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina.
- Se coace la 180 grade pentru 40-50 minute.
- Glazura se prepara punand apa amestecata cu zaharul si cacao pe foc.
- Se lasa pana se dizolva bine, atat zaharul cat si cacaua.
- Glazura se toarna calduta peste prajitura.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Mariana,
04/12/2017
Reteta este foarte usor de facut , eu am pus mai putin zahar 250gr deoarece am pus si 6 linguri de dulceata( obtional) si am adaugat doar 200 gr nuca macinata (nu aveam mai multa in casa
am gătit această rețetă
15/06/2015
Reteta este foarte buna si usoara. Va multumesc mult!
am gătit această rețetă