Ingrediente: o cana de untura(250 ml) 4 linguri de smantana fermentata 4 galbenuse 5 linguri de zahar 1 zahar vanilat o lingurita de bicarbonat (pe care eu il...
Ingrediente: Blatul: o cana (150 ml) de apa, 1/2 cana de ulei, 2 cani de faina, 1 cana de zahar, o mana de nuci macinate, zeama de la o jumatate de lamaie, o...
Ingrediente: 500 g faina de tip 00 250 g zahar 2 oua 250 g unt 1/2 lingurita praf de copt Pt umplutura: 2 gutui 2-3 linguri de zahar 3-4 linguri de gem de...
Se intampla adesea sa ne trezim cu musafiri neinvitati, atunci pregatim in graba compozitia de clatite, incingem vreo 2 tigai, scoatem borcanele cu gem din camara si problema noastra este ca si rezolvata.
Ingrediente: un pachet aluat foietaj(800g) umplutura de nuca 150 g nuca macinata 50 g ciocolata 25 g unt esenta rom umplututa de gem gem de caise 5 g 2 g...
Ingrediente: 8 linguri mari cu varf de faina alba de grau 300 ml lapte 3 oua 2 mere foarte mari date prin razatoarea foarte fina, aprox 700 g praf de...
Ingrediente: BLAT : 6 g albenusuri o cana de zahar 1 pachet de margarina sau unt 2 cani de faina 1 lingurita amoniac de sodiu stins cu suc de lamaie sau otet 2...
Multi dintre noi ne aducem aminte prea rar ca trebuie sa mai consumam fructe, in starea lor naturala. Astazi procesarea alimentelor a ajuns la cel mai inalt nivel si credem ca, daca am baut un suc la cutie sau sticla „fara conservanti si coloranti” ne-am luat portia...
Ingrediente: 80 g faina 40 g praf de budinca de vanilie 5 g praf copt 4 albusuri de ou 120 g zahar 1 priza sare 4 galbenusuri de ou 1 pac. zahar vaniliat coaja...
Ingrediente: 500 g faina, un praf de sare, 10 g praf de copt, 10 g bicarbonat, 5 linguri cacao, 300 g zahar, 50 ml ulei, 400 ml apa, 5 linguri cu gem de caise,...
Ingrediente: BLAT din: 6 oua 6 lg zahar 6 lg faina 1 lg apa 1 lg ulei 1 plic zahar vanilat UMPLUTURA: 1 blat din: 4 oua 4 lg faina 4 lg faina 1 lg apa 1 lg ulei...
Buna, cum este vremea caiselor am pregatit cateva borcane cu gem si ca intodeauna, doresc sa impartasec cu voi aceasta reteta delicioasa , as putea zice chiar sanatoasa, de ce? am folosit miere in loc de zahar si are ca gel-fix alga agar-agar care are foa