La aceasta reteta"placinta cu gutui"cuburile de gutui fierte maxim 15 min.nu se fac.piure si pur si simplu se scurg bine si se pudreaza cu amidon,dupa cum ai spun se face un fel de terci pe care il amesteci cu gem.
Pentru a scie retete, invata intai Lb. Romana! Scrie cum ai facut (daca ai facut ceva), sau cum trebuie sa faca cei care-ti citesc reteta. Nu cum scrii: "Adaugat in cuva robotului...oualele..., dupa ce ce mixat(cine extraterestii?)..., a iesit...,,mai completat cu..., si dat forma unei bile". Si cred ca asa continua cu analfabetismele, intrucat nu am rezistat sa citesc mai departe incultura celor ce se cred "mari sciitori". Un sfat pentru editie: nu mai publicati aceste ineptii ale analfabetilor.
Mi-a placut faza cu "oualele". Inseamna ca esti de acord cu felul cum vorbesc analfabetelele si incultelele!
Foarte faina, dar cred ca o sa renunt la gemul de caise, sa nu alterez in vreun fel aroma fantastica a gutuilor.
Multumim pentru retetele minunate.
Cu drag,
Anca
"oualele" spun doar incultelele si analfabetelele! Sau poate esti pui de "lele"!
Analfabeta de mine va zice ca reteta este luata de pe blogul meu, fara editare, fara nimic si publicata aici... dupa cum a crezut moderatorul petitchef. sa traim ... bine!