Ingrediente: 500 g faina de tip 00 250 g zahar 2 oua 250 g unt 1/2 lingurita praf de copt Pt umplutura: 2 gutui 2-3 linguri de zahar 3-4 linguri de gem de...
Ingrediente: ceva marg/ulei de uns tava ceva pesmet pentru tapetat tava(merge si hirtie de copt,sau faina) 6 oua 300 g zahar(de preferinta pudra) 1 priza sare...
Avand o culoare galben-auriu sau galben-portocaliu si un parfum aparte, caisele sunt fructele cele mai bogate in vitamina C si complexul de vitamine B dar si potasiu si betacaroten. Caisele isi arata adevarata aroma si parfumul inconfundabil in dulceata sau...
Ingrediente: 200 g. faina 100 g. amidon 180 g. zahar 75 g. unt 80 ml. lapte 160 g. branza mascarpone 1 iaurt de caise (100 g.) 2 oua mari (sau 3 mici ) 1...
Ingrediente: Pentru aluat: 250 branza de vaci degresata 175 g. unt 100 g. zahar 1 plic praf oranjada 1 praf de sare 2 oua 400 g. faina 3 lingurite praf de copt...
Multi dintre noi ne aducem aminte prea rar ca trebuie sa mai consumam fructe, in starea lor naturala. Astazi procesarea alimentelor a ajuns la cel mai inalt nivel si credem ca, daca am baut un suc la cutie sau sticla „fara conservanti si coloranti” ne-am luat portia...
Ingrediente: INGREDIENTE ALUAT: 200 ml lapte 30 g zahar 20 g drojdie proaspata 300 g faina 3-4 g sare 1 ou 30 unt/marg. TZIGLA DE UNT: 40 g faina 120 unt ceva...