Cornulete simple cu dulceata

Ingrediente
2
Preparare
Preparare20 min
Gătire7 min
- Se amesteca untul si crema de branza , se adauga faina, sare si se amesteca bine. Se imparte aluatul rezultat in 4 bile; se acopera fiecare in folie de plastic si se raceste 24 de ore.
- Se intinde fiecare bila (pe suprafata presarata cu faina) intr-o foaie subtire , se taie in triunghi ,se pune 1 / 2 lingurita de dulceata, în centru , si se impaturesc . Se coc pentru 7-8 min. Se scot si se pudreaza cu zahar pudra.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
R
rozalia_t2016
Untul se poate masura si cu cana, doamnelor dragi! Este necesar sa aveti putina imaginatie si indemanare! Cat despre cana.....,hai sa nu fim carcotasi, doar avem mintea cu noi!O singura rectificare trebuie sa fac:acesta este un desert, nu un aperitiv!
anonymous
Ce aberatii, de ce postati ada ceva? Unt masurat cu cana, nu am mai auzit!! VARZA!!!!!!!!!!!!
anonymous
Reteta e varza! Daca masurati cu cana trebuie sa indicati si capacitatea canii. Nu avem toti cani la fel, iar untul, imi cer scuze, nu s-a masurat niciodata cu cana. Deci, reveniti cu precizari!
anonymous
Tu masori untul cu cana? Inseamna ca prostia tebuie sa ti-o masori cu... carul!
anonymous
Ffb voi face azi
anonymous
F. bune
Punctează această reţetă