Cornulete simple cu dulceata

Cornulete simple cu dulceata
Aperitiv
Foarte ușor
27 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare20 min
Gătire7 min
  • Se amesteca untul si crema de branza , se adauga faina, sare si se amesteca bine. Se imparte aluatul rezultat in 4 bile; se acopera fiecare in folie de plastic si se raceste 24 de ore.
  • Se intinde fiecare bila (pe suprafata presarata cu faina) intr-o foaie subtire , se taie in triunghi ,se pune 1 / 2 lingurita de dulceata, în centru , si se impaturesc . Se coc pentru 7-8 min. Se scot si se pudreaza cu zahar pudra.

Punctează această reţetă

VVanessa1

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

rozalia_t2016

Untul se poate masura si cu cana, doamnelor dragi! Este necesar sa aveti putina imaginatie si indemanare! Cat despre cana.....,hai sa nu fim carcotasi, doar avem mintea cu noi!O singura rectificare trebuie sa fac:acesta este un desert, nu un aperitiv!

abuz

anonymous

Ce aberatii, de ce postati ada ceva? Unt masurat cu cana, nu am mai auzit!! VARZA!!!!!!!!!!!!

abuz

anonymous

Reteta e varza! Daca masurati cu cana trebuie sa indicati si capacitatea canii. Nu avem toti cani la fel, iar untul, imi cer scuze, nu s-a masurat niciodata cu cana. Deci, reveniti cu precizari!

abuz

anonymous

Tu masori untul cu cana? Inseamna ca prostia tebuie sa ti-o masori cu... carul!

abuz

anonymous

Ffb voi face azi

abuz

anonymous

F. bune

abuz