Se amesteca untul si crema de branza , se adauga faina, sare si se amesteca bine. Se imparte aluatul rezultat in 4 bile; se acopera fiecare in folie de plastic si se raceste 24 de ore.
Se intinde fiecare bila (pe suprafata presarata cu faina) intr-o foaie subtire , se taie in triunghi ,se pune 1 / 2 lingurita de dulceata, în centru , si se impaturesc . Se coc pentru 7-8 min. Se scot si se pudreaza cu zahar pudra.
Untul se poate masura si cu cana, doamnelor dragi! Este necesar sa aveti putina imaginatie si indemanare! Cat despre cana.....,hai sa nu fim carcotasi, doar avem mintea cu noi!O singura rectificare trebuie sa fac:acesta este un desert, nu un aperitiv!
Reteta e varza! Daca masurati cu cana trebuie sa indicati si capacitatea canii. Nu avem toti cani la fel, iar untul, imi cer scuze, nu s-a masurat niciodata cu cana. Deci, reveniti cu precizari!
Comentarii:
Untul se poate masura si cu cana, doamnelor dragi! Este necesar sa aveti putina imaginatie si indemanare! Cat despre cana.....,hai sa nu fim carcotasi, doar avem mintea cu noi!O singura rectificare trebuie sa fac:acesta este un desert, nu un aperitiv!
Ce aberatii, de ce postati ada ceva? Unt masurat cu cana, nu am mai auzit!! VARZA!!!!!!!!!!!!
Reteta e varza! Daca masurati cu cana trebuie sa indicati si capacitatea canii. Nu avem toti cani la fel, iar untul, imi cer scuze, nu s-a masurat niciodata cu cana. Deci, reveniti cu precizari!
Tu masori untul cu cana? Inseamna ca prostia tebuie sa ti-o masori cu... carul!
Ffb voi face azi
F. bune