Petitchef

Cornulete simple cu dulceata

Aperitiv
2 porții
20 min
7 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Se amesteca untul si crema de branza , se adauga faina, sare si se amesteca bine. Se imparte aluatul rezultat in 4 bile; se acopera fiecare in folie de plastic si se raceste 24 de ore.
  • Se intinde fiecare bila (pe suprafata presarata cu faina) intr-o foaie subtire , se taie in triunghi ,se pune 1 / 2 lingurita de dulceata, în centru , si se impaturesc . Se coc pentru 7-8 min. Se scot si se pudreaza cu zahar pudra.


Întrebări:




Comentarii:

rozalia_t2016, 03/02/2017

Untul se poate masura si cu cana, doamnelor dragi! Este necesar sa aveti putina imaginatie si indemanare! Cat despre cana.....,hai sa nu fim carcotasi, doar avem mintea cu noi!O singura rectificare trebuie sa fac:acesta este un desert, nu un aperitiv!

(0) (0) Abuz
02/02/2017

Ce aberatii, de ce postati ada ceva? Unt masurat cu cana, nu am mai auzit!! VARZA!!!!!!!!!!!!

(0) (0) Abuz
02/02/2017

Reteta e varza! Daca masurati cu cana trebuie sa indicati si capacitatea canii. Nu avem toti cani la fel, iar untul, imi cer scuze, nu s-a masurat niciodata cu cana. Deci, reveniti cu precizari!

(1) (0) Abuz
02/02/2017

Tu masori untul cu cana? Inseamna ca prostia tebuie sa ti-o masori cu... carul!

(1) (0) Abuz
02/02/2017

Ffb voi face azi

(0) (0) Abuz
02/02/2017

F. bune

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Dulceata de caise la multicooker philips
Dulceata de caise la multicooker philips
6 porții
3 h 15 m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Dulceata din fructe de aronia
Dulceata din fructe de aronia
4 porții
9 ore
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Empanadillas cu dulceață
Empanadillas cu dulceață
6 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Madeleines simple
Madeleines simple
4 porții
1 h 45 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Negresa de post - petitchef
Negresa de post - petitchef
10 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

“Merele de aur” deliciile toamnei – Gutuile “Merele de aur” deliciile toamnei – Gutuile „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează