Cu o lingura untura se freaca cu praful de copt stins cu otet pana ce devine de consistenta unei maioneze. Se adauga apoi faina treptat alternand cu cele cateva linguri de apa si cu esenta de vanilie.
Aluatul nu contine zahar.Se imparte aluatul si apoi se intinde pe hartie de copt pentru a nu se lipi. Se umple cu gem de prune si taie cornuletele exact ca in imagini.
Se poate folosi ca umplutura si rahat, nuci, fructe uscate.Se coc in cuptorul incins pentru 15-20 min. Imediat ce le scoatem din cuptor trebuie tavalite prin zahar pudra si vor fi excelente.Sunt foarte fragede si bune.Multumesc pentru reteta.
Comentarii (11):
Aham am s a le incerc si eu
Super
E super
Foarte bune!
Pt ca sunt foarte crocante:* bv
O bunatate
Foarte proasta... :(
Au fost ff delicioasa,o sa mai faca mama :D
Forte bune.cu ele am crescut/minunate
Zuuper gustoase