Drob de miel

E Paste, avem drob de miel...
Ingrediente
8
Preparare
Preparare1 h 30 m
Gătire50 min
- Maruntaiele mielului si ficateii de pui se pun intr-o cratita cu apa rece pentru o ora, sa iasa tot sangele din ele.
Se vor pune la fiert in apa cu sare. In cazul ca face spuma (face sigur), vom spumui.
Punem la fiert 4 oua, 5-6 minute de cand clocoteste apa.
Ceapa verde, patrunjelul si mararul se toaca marunt.
Maruntaiele fierte bine se lasa sa se raceasca.
Acestea se dau prin masina de tocat impreuna cu feliile de paine inmuiate in lapte.
Se amesteca cu verdeata tocata si cu ouale crude.
Condimentam cu sare si piper.
Intr-o tava de chec pe care o vom unge cu ulei si o tapetam cu pesmet, punem prapurul cu marginile afara.
Umplem tava pe jumatate cu compozitia de drob, aranjam oualele fierte si turnam si restul de compozitie peste.
Acoperim cu prapurul.
Se da la cuptor pentru 40-45 min.
Se scoate din tava si se taie felii dupa ce s-a racit.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nastasia,
22/03/2025
Drobul este mai gustos daca maruntaile se taie marunt si se calesc in putin ulei !
am gătit această rețetă
03/04/2015
După această reţetă drobul va ieşi excelent. Un amestec plăcut de carne de miel şi verdeţuri proaspete. Minunat [
am gătit această rețetă
21/04/2014
Ca sa se lege mai bine mai puneti 3 oua in compozitie , altfel iese putin sfaramicios , in rest a iesit foarte gustos
am gătit această rețetă