Petitchef

Drob de miel

E Paste, avem drob de miel...

Antreuri
8 porții
1 h 30 m
50 min
Ușor

Ingrediente

8

Preparare

  • Maruntaiele mielului si ficateii de pui se pun intr-o cratita cu apa rece pentru o ora, sa iasa tot sangele din ele.
    Se vor pune la fiert in apa cu sare. In cazul ca face spuma (face sigur), vom spumui.
    Punem la fiert 4 oua, 5-6 minute de cand clocoteste apa.
    Ceapa verde, patrunjelul si mararul se toaca marunt.
    Maruntaiele fierte bine se lasa sa se raceasca.
    Acestea se dau prin masina de tocat impreuna cu feliile de paine inmuiate in lapte.
    Se amesteca cu verdeata tocata si cu ouale crude.
    Condimentam cu sare si piper.

    Intr-o tava de chec pe care o vom unge cu ulei si o tapetam cu pesmet, punem prapurul cu marginile afara.
    Umplem tava pe jumatate cu compozitia de drob, aranjam oualele fierte si turnam si restul de compozitie peste.
    Acoperim cu prapurul.

    Se da la cuptor pentru 40-45 min.
    Se scoate din tava si se taie felii dupa ce s-a racit.


Întrebări:




Comentarii (133):

30/04/2015

F gustos!!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
17/04/2015

Exact ce doream.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
14/04/2015

Foarte bun...

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
13/04/2015

Ok

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
03/04/2015

După această reţetă drobul va ieşi excelent. Un amestec plăcut de carne de miel şi verdeţuri proaspete. Minunat [

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
27/03/2015

O minunatie ! ! !

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
21/04/2014

Ca sa se lege mai bine mai puneti 3 oua in compozitie , altfel iese putin sfaramicios , in rest a iesit foarte gustos

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
19/04/2014

Foarte buna.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
18/04/2014

Excelent! Bravo!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
17/04/2014

NEMAIPOMENITA RETETA. A ESIT MINUNAT.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 14

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tajine cu miel si prune uscate
Tajine cu miel si prune uscate
4 porții
2 h 30 m
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Pulpa de miel inabusita
Pulpa de miel inabusita
2 porții
2 h 10 m
Ușor
3.6 / 5
Rețetă Pulpa de miel in sare cu rozmarin
Pulpa de miel in sare cu rozmarin
4 porții
2 h 30 m
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Sandwich cu creveti
Sandwich cu creveti
4 porții
12 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Clapon cu castane
Clapon cu castane
12 porții
2 h 35 m
Ușor
5 / 5

Articole conexe

Retete de Drob Retete de Drob Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează