Se fierb maruntaiele de miel ,dupa ce s-au racit se toaca prin masina de tocat sau robot . Se adauga verdeata tocata fin,ceapa calita in unt ,ouale ,sarea si piperul.
Compozitia astfel obtinuta se aseaza in tava de chec pe prapurul de miel,asezand in interior cele 3 oua fierte tare.
Se coace la cuptor la foc potrivit .Dupa ce s-a racit se scoate din tava si se aseaza pe un platou alaturi de decorul dorit.
Maruntaie de miel! Ce naiba inseamna maruntaie de miel si in ce cantitate, 500gr, 1kg, 5kg, cat??? O jumatate de pachet de unt ca sa calesti o legatura de ceapa verde??? Se dau prin masina de tocat??? Pai iese la fel ca ala de la magazin, o pasta scarboasa de nu stii ce mananci! Drobul bun se face cu ingredientele tocate cu cutitul, chestia asta cu datul prin masina sau la robot e pentru puturosi sau puturoase!
Drob de miel cu ketchup! De unde scoateti frate ineptiile astea? Oricum, si redactarea retetei este jalnica. Si ce ploaie de stele domne' la reteta asta! Dar la ce sa te astepti de la Petitchef?
Comentarii (58):
Excelenta reteta este foarte buna
Buna buna
Delicioasa
Maruntaie de miel! Ce naiba inseamna maruntaie de miel si in ce cantitate, 500gr, 1kg, 5kg, cat??? O jumatate de pachet de unt ca sa calesti o legatura de ceapa verde??? Se dau prin masina de tocat??? Pai iese la fel ca ala de la magazin, o pasta scarboasa de nu stii ce mananci! Drobul bun se face cu ingredientele tocate cu cutitul, chestia asta cu datul prin masina sau la robot e pentru puturosi sau puturoase!
Drob de miel cu ketchup! De unde scoateti frate ineptiile astea? Oricum, si redactarea retetei este jalnica. Si ce ploaie de stele domne' la reteta asta! Dar la ce sa te astepti de la Petitchef?
"oua fierte tare"? Analfabeto!
Fff bun
E foarte gustos
Super reteta!!!
Imi place!