Drob de miel

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire20 min
  • Se fierb maruntaiele de miel ,dupa ce s-au racit se toaca prin masina de tocat sau robot .
    Se adauga verdeata tocata fin,ceapa calita in unt ,ouale ,sarea si piperul.
  • Compozitia astfel obtinuta se aseaza in tava de chec pe prapurul de miel,asezand in interior cele 3 oua fierte tare.
  • Se coace la cuptor la foc potrivit .Dupa ce s-a racit se scoate din tava si se aseaza pe un platou alaturi de decorul dorit.
LLorycarp

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 6

anonymous

Excelenta reteta este foarte buna

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Buna buna

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Delicioasa

am gătit această rețetă
abuz
constanta_s2014

constanta_s2014

Maruntaie de miel! Ce naiba inseamna maruntaie de miel si in ce cantitate, 500gr, 1kg, 5kg, cat??? O jumatate de pachet de unt ca sa calesti o legatura de ceapa verde??? Se dau prin masina de tocat??? Pai iese la fel ca ala de la magazin, o pasta scarboasa de nu stii ce mananci! Drobul bun se face cu ingredientele tocate cu cutitul, chestia asta cu datul prin masina sau la robot e pentru puturosi sau puturoase!

abuz

John_

Drob de miel cu ketchup! De unde scoateti frate ineptiile astea? Oricum, si redactarea retetei este jalnica. Si ce ploaie de stele domne' la reteta asta! Dar la ce sa te astepti de la Petitchef?

abuz

anonymous

"oua fierte tare"? Analfabeto!

abuz

anonymous

Fff bun

abuz

anonymous

E foarte gustos

abuz

anonymous

Super reteta!!!

abuz

anonymous

Imi place!

abuz
  • pagina 1 / 6