Drob de miel
Ingrediente
4
Preparare
Preparare30 min
Gătire20 min
- Se fierb maruntaiele de miel ,dupa ce s-au racit se toaca prin masina de tocat sau robot .
Se adauga verdeata tocata fin,ceapa calita in unt ,ouale ,sarea si piperul. - Compozitia astfel obtinuta se aseaza in tava de chec pe prapurul de miel,asezand in interior cele 3 oua fierte tare.
- Se coace la cuptor la foc potrivit .Dupa ce s-a racit se scoate din tava si se aseaza pe un platou alaturi de decorul dorit.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Excelenta reteta este foarte buna
am gătit această rețetă
anonymous
Buna buna
am gătit această rețetă
anonymous
Delicioasa
am gătit această rețetă

constanta_s2014
Maruntaie de miel! Ce naiba inseamna maruntaie de miel si in ce cantitate, 500gr, 1kg, 5kg, cat??? O jumatate de pachet de unt ca sa calesti o legatura de ceapa verde??? Se dau prin masina de tocat??? Pai iese la fel ca ala de la magazin, o pasta scarboasa de nu stii ce mananci! Drobul bun se face cu ingredientele tocate cu cutitul, chestia asta cu datul prin masina sau la robot e pentru puturosi sau puturoase!
J
John_
Drob de miel cu ketchup! De unde scoateti frate ineptiile astea? Oricum, si redactarea retetei este jalnica. Si ce ploaie de stele domne' la reteta asta! Dar la ce sa te astepti de la Petitchef?
anonymous
"oua fierte tare"? Analfabeto!
anonymous
Fff bun
anonymous
E foarte gustos
anonymous
Super reteta!!!
anonymous
Imi place!