Maruntaiele de miel impreuna cu ficatul de pui se curata si se spala foarte bine, apoi se pune la fiert in apa rece cu 2-3 lingurite de sare.Cand au fiert se toaca marunt sau se pot da prin masina de tocat.
Taiat marunt, imi place mai mult asa, fiecare faca cum ii place.Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se calesc in 2-3 linguri de ulei.Cand sunt aproape calite se adauga si patrunjelul si mararul tocate marut si se lasa inca 2-3 minute sa se inmoaie putin.
Intr-un lighean se amesteca maruntaiele impreuna cu ceapa, usturoiul si verdeata.Se pune cimbru dupa gust, sare si piper.Adaugam si cele 3 oua intregi. Si amestecam bine pana se leaga compozitia.
Luam 2 tavi, pe care le ungem cu unt si le tapetam cu pesmet, data viitoare pun hartie de copt.Se pune un strat din compozitie, apoi se pun 4-5 oua fierte, depinde cat de lunga este tava.
Si apoi acoperim bine cat sa nu se mai vada deloc ouale, unul l-am facut cu oua si unul simplu. Se da la cuptorul preincalzit timp de 50-60 minute. Se lasa pana se rumeneste frumos.
Stiam ca Sfintele sarbatori Pascale le voi face acasa, asa ca nu ma grabeam deloc in bucatarie, dar in ultimul moment mi sa spus ca nu vom face Pastele acasa si am ramas doar cu aceasta poza, mai am 2 cu drobul taiat dar trebuie sa le caut acasa in nebunia de poze.
Comentarii:
Super
Ok super reteta
Cred ca este bun ce o sa iasa, e prima oara cand fac, sa vad ce iese
F bnnnnnnnnnnnn
Super bun...eu mai adaug si putin orez fiert !
Titus mia placut
Tot asa o fac si eu...iese o bunatate
Fffff buna
Excelenta
Da