Ingrediente: 550 g faina 1 pac.(7g)drojdie uscata sau 20g proaspata 250 ml lapte caldut 50 g zahar 1 pac.zahar vaniliat 1 lamiie-coaja 2 oua 1 ls rom 50 g unt...
Ingrediente: 200 g zahar un pliculet de zahar vanilat 200 g ulei o lingurita de bicarbonat de sodiu stins in zeama de lamaie sau otet de mere 4 linguri apa 200...
Ingrediente: 200 g unt 40 g miere 2 linguri zahar brun 1 ou 150 prune uscate(tocate marunt) 40 praf de roscove 300 g faina 1/2 lingurita sare 1 lingurita praf...
Ingrediente: 200 g faina de cereale amestecate 100 g fulgi de ovaz un pumn mai mare de prune uscate alt pumn de stafide 2 cubulete de unt 1 ou cateva linguri...
Parfumate si zemoase, prunele sunt fructele preferate pentru compoturi, gemuri si marmelade. Totusi, prunele se consuma crude, cu coaja cu tot si sunt recunoscute pentru proprietatile digestive.
Ingrediente: 150 g faina 150 ml lapte 150 ml apa minerala 2 oua sare 300 g branza de vaci 4 galbenusuri 3 linguri de zahar 1 lingurita coaja rasa de lamaie 2...