Reteta zice ca trebuie sa stingem praful de copt cu otet,apoi il amestecam cu untura bine, bine dupa care adaugam faina ,apa si vanilia ,framantam pana rezulta un aluat nelipicios.
Mie sincer mi-a intrat mai multa untura de fapt a folosit untura vegetala. Intindem aluatul in fasii dreptunghiulare, punem pe margine dulceata, rulam sa acoperim dulceata, taiem si taiem fiecare rulada in bucatele mai mici oricum fiecare la poate rula dupa bunul plac mie mi s-a parut asa mai rapid a facut cateva si in forma clasica.
Le punem in tava si le coacem 15-20 de minute la 180 de grade. Dupe ce s-au copt le tavalim prin zahar pudra.
Comentarii:
Bataie de joc...
Superbe retete!!!
Cine a mai scris si reteta asta, cä tare e rea. Am incercato si nu e bunä deloc. Nu vä pierdeti timpul degeaba !
Super buna 10.....