Cornulete cu gem
Ingrediente
4
Preparare
Preparare30 min
Gătire20 min
- Cu o lingura untura se freaca cu praful de copt stins cu otet pana ce devine de consistenta unei maioneze. Se adauga apoi faina treptat alternand cu cele cateva linguri de apa si cu esenta de vanilie.
- Aluatul nu contine zahar.Se imparte aluatul si apoi se intinde pe hartie de copt pentru a nu se lipi.
Se umple cu gem de prune si taie cornuletele exact ca in imagini. - Se poate folosi ca umplutura si rahat, nuci, fructe uscate.Se coc in cuptorul incins pentru 15-20 min. Imediat ce le scoatem din cuptor trebuie tavalite prin zahar pudra si vor fi excelente.Sunt foarte fragede si bune.Multumesc pentru reteta.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Grancea Claudiu,
08/06/2017
Așa și așa,,, am văzut rețete și mai bune!!!!!!!!!!!!
am gătit această rețetă