Cornulete cu gem si nuca
Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Gem de prune facut in casa
-
Cheesecake cu lapte condensat indulcit si gem de fructe rosii
-
Brioches tressées cu gem de caise
-
Croffle, croissantul în stil vafă cu gem de smochine, brânză de capră și șuncă maturată iberică
Preparare
Preparare50 min
Gătire30 min
- Margarina se freaca cu apa, otetul si zaharul vanilinat si praful de sare.
- Dupa ce omogenizat putin se pune pe masa infainata si se amesteca bine pana devine un aluat omogen.
- Aluatul nu trebuie sa fie nici prea tare, nici prea moale, sa poti lucra cu el fara sa se lipeasca sau sa se rupa.
- Se intinde o foaie din aluat care se taie din mijloc spre margine, cat de mare sa fie cornuletle.
Gemul il amestecam cu nuca rupta bucatele. - La marginea fiecaruia cornulet se pune cate o lingurita din umplutura si se ruleaza. Se pun in tava tapetata cu hartie de copt. Se lasa 20-25 minute in cuptorul preincalzit la foc potrivit.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: