Cornulete cu gem si nuca
Ingrediente
4
Preparare
Preparare50 min
Gătire30 min
- Margarina se freaca cu apa, otetul si zaharul vanilinat si praful de sare.
- Dupa ce omogenizat putin se pune pe masa infainata si se amesteca bine pana devine un aluat omogen.
- Aluatul nu trebuie sa fie nici prea tare, nici prea moale, sa poti lucra cu el fara sa se lipeasca sau sa se rupa.
- Se intinde o foaie din aluat care se taie din mijloc spre margine, cat de mare sa fie cornuletle.
Gemul il amestecam cu nuca rupta bucatele. - La marginea fiecaruia cornulet se pune cate o lingurita din umplutura si se ruleaza. Se pun in tava tapetata cu hartie de copt. Se lasa 20-25 minute in cuptorul preincalzit la foc potrivit.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Foarte bune
am gătit această rețetă
anonymous
Mi-a placut foarte mult reteta data !
am gătit această rețetă
anonymous
Super
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte bune
am gătit această rețetă
anonymous
Bune .bune.
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte tare
anonymous
Mmmmm!!!! SUPER
anonymous
Am facuto si eu , sunt eccellente
anonymous
Sunt delicioase
anonymous
AZI PTR. PRIMA DATA AM FACUT SINCER FOARTE SIMPUL ^_^ ^_^
NICOLETA
Punctează această reţetă