Margarina se freaca cu apa, otetul si zaharul vanilinat si praful de sare.
Dupa ce omogenizat putin se pune pe masa infainata si se amesteca bine pana devine un aluat omogen.
Aluatul nu trebuie sa fie nici prea tare, nici prea moale, sa poti lucra cu el fara sa se lipeasca sau sa se rupa.
Se intinde o foaie din aluat care se taie din mijloc spre margine, cat de mare sa fie cornuletle. Gemul il amestecam cu nuca rupta bucatele.
La marginea fiecaruia cornulet se pune cate o lingurita din umplutura si se ruleaza. Se pun in tava tapetata cu hartie de copt. Se lasa 20-25 minute in cuptorul preincalzit la foc potrivit.
Comentarii (56):
Foarte bune
Mi-a placut foarte mult reteta data !
Super
Foarte bune
Bune .bune.
Foarte tare
Mmmmm!!!! SUPER
Am facuto si eu , sunt eccellente
Sunt delicioase
AZI PTR. PRIMA DATA AM FACUT SINCER FOARTE SIMPUL ^_^ ^_^
NICOLETA