Cornulete cu gem si nuca

Aperitiv
Foarte ușor
1 h 20 m

Ingrediente

4

Preparare

Preparare50 min
Gătire30 min
  • Margarina se freaca cu apa, otetul si zaharul vanilinat si praful de sare.
  • Dupa ce omogenizat putin se pune pe masa infainata si se amesteca bine pana devine un aluat omogen.
  • Aluatul nu trebuie sa fie nici prea tare, nici prea moale, sa poti lucra cu el fara sa se lipeasca sau sa se rupa.
  • Se intinde o foaie din aluat care se taie din mijloc spre margine, cat de mare sa fie cornuletle.
    Gemul il amestecam cu nuca rupta bucatele.
  • La marginea fiecaruia cornulet se pune cate o lingurita din umplutura si se ruleaza. Se pun in tava tapetata cu hartie de copt. Se lasa 20-25 minute in cuptorul preincalzit la foc potrivit.

Punctează această reţetă

Vicky81Vicky81

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 6

anonymous

Foarte bune

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Mi-a placut foarte mult reteta data !

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Super

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte bune

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Bune .bune.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte tare

abuz

anonymous

Mmmmm!!!! SUPER

abuz

anonymous

Am facuto si eu , sunt eccellente

abuz

anonymous

Sunt delicioase

abuz

anonymous

AZI PTR. PRIMA DATA AM FACUT SINCER FOARTE SIMPUL ^_^ ^_^
NICOLETA

abuz
  • pagina 1 / 6