Cornulete fragede cu rahat sau gem

Desert
8 porții
Ușor
50 min

Va recomand aceasta reteta de cornulete cu mana pe inima, sunt atat de fragede ca se topesc in gura, cu conditia ca untura sa fie de foarte buna calitate, fara miros si foarte bine purificata. Daca nu avem untura, le putem face si cu unt foarte gras (de minim 70% grasime). M-am inspirat de la Dianu Andreea care are un blog foarte frumos si plin de bunatati! Multumesc Andreea!


Ingrediente

8

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare25 min
Gătire25 min


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 13
09/01/2025

Pur si simplu minunate

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
Diana, 16/11/2022

Am probat rețeta si a ieșit super, cornulețele au ieșit fragede si delicioase !

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
26/10/2022

Eu le am facut, foarte simpla reteta si au iesit foarte fragede. Multumim de reteta

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
Andreea, 15/12/2021

Cele mai fragede cornuleţe și foarte ușor de făcut! Nota 10!

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
Catalina, 21/12/2020

Foarte bune și fragede

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
corinapirvu79, 26/02/2020

Excelenta rețetă!
Am făcut și cu untura și cu unt, sunt perfecte.
Mulțumesc!

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
Corina, 21/09/2019

Cea mai buna reteta de cornulete din cate am incercat, chiar se topesc in gura!!

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
22/11/2018

Sunt excelente!

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
Cristina, 08/11/2017

Acum încerc rețeta

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
Remuus, 07/09/2017

Cele mai gustoase.....Le fac tot timpul cand am pofta de ceva dulce ..Mai ales de sarbatori...

am gătit această rețetă
(2) (0) abuz
  • pagina 1 / 13



+